Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NOORDEN, Rozenstraat 16

Moderne en goed onderhouden eengezinswoning met zonnige tuin

- Totaal 4 ruime slaapkamers
- Moderne keuken met diverse inbouwapparatuur (2011)
- Zonnige tuin met mooi terras (middag- en avondzon!)
- Vrijstaande stenen berging met elektra
- Slaapkamers beschikken over elektrische rolluiken en horren
- Luxe badkamer en toilet (2011)
- Kozijnen begane grond en 1e verdieping zijn aan de achterzijde vervangen (2017)
- Voordeur is in 2018 vervangen

Deze aantrekkelijke eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke straat in de bebouwde kom van het landelijk gelegen dorp Noorden. Aan de voorzijde is deze woning vrij gelegen aan een ruim plantsoen met een speeltuin. (ideaal om vanuit de voortuin lekker in het zonnetje de kinderen in de gaten houden)
Noorden is een klein en rustig dorp en ligt midden in het Groene Hart tussen de Nieuwkoopse plassen, de rivier de Kromme Mijdrecht en de poldergebieden. Noorden is niet groot dus de dagelijkse boodschappen en de lagere school zijn lopend te bereiken. Midden in het Groene Hart betekent ook zeer centraal gelegen: grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn met ca. 35 minuten te bereiken.

De indeling van de woning is als volgt:
Entree/hal met gemoderniseerde meterkast( 2011), trapopgang, trapkast en luxe toilet met wandcloset (2011) met fonteintje. De lichte doorzonwoonkamer heeft een fraaie houtkachel (type allesbrander) en een leistenen vloer met vloerverwarming op de grond. Via 2 grote openslaande deuren in de achterpui is de keuken eigenlijk het hele jaar bij de woonkamer getrokken. De open keuken ( in 2011 geplaatst en in 2017 uitgebreid) bevindt zich aan de achterzijde en is geplaatst in een U-vorm. Deze keuken is afgewerkt met een strak aanrechtblad en verder vindt u hier een gaskookplaat met afzuigkap, zeer praktische carrouselkast en veel lades, vaatwasmachine (2018), koelkast, magnetron en oven. Via de eerder genoemde openslaande deuren in de woonkamer komt u in de strak aangelegde achtertuin. Het terras is voorzien van grijze tegels. De tuin ligt op het noorden, hetgeen betekent dat u praktisch de hele dag de zon in de tuin heeft van ’s morgens vroeg totdat de zon ondergaat aan het eind van de dag. Aan het gemeenschappelijke achterpad is een stenen berging te vinden met elektra.

1e verdieping:
Ruime overloop met vaste kast en 3 ruime, lichte slaapkamers (vernieuwd in 2011 en 2018). De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze luxe badkamer is in 2011 vervangen en beschikt over een royale inloopdouche met thermostaatkraan, en 2e toilet met wandcloset en een wastafelmeubel. De douchewand is in 2018 vervangen.

2e verdieping:
Via een vaste trap loopt u naar de voorzolder met praktische uitstortgootsteen met warm en koud water en beschikt over een velux dakraam wat voor veel daglicht zorgt. Op de voorzolder staat de c.v.-ketel (Intergas 2011) en hier vindt u de opstelplaats voor wasmachine en droger (kunnen tegelijk aan). Verder is er flink wat bergruimte. Grote zolderslaapkamer met dakkapel en bergruimte onder de knieschotten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze fantastisch gelegen woning? Maak snel een vrijblijvende afspraak!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“- Gezellig & gemoedelijk! - Mooie ligging - Groenrijke omgeving - Veel kinderen - Scholen gemeenschap in de buurt”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1971

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

359 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's