Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 198.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning met garage, gelegen op loopafstand van het centrum van Dongen. Deze woning is gebouwd in de jaren ’30 en is rond 1970 aan de achterzijde uitgebouwd. Verder beschikt deze woning over 1 slaapkamer en heeft deze een achtertuin met veel privacy.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en heeft een met pannen gedekt dak. De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Verder is de woning voorzien van rolluiken waarvan een aantal elektrisch bedienbaar zijn. De verdiepingsvloeren zijn van hout. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via een cv-ketel.

LIGGING EN OMGEVING
Deze woning is gelegen in “Oud Dongen” aan een mooie straat met een groot gemeentelijk plantsoen. Het centrum van Dongen is binnen 5 minuten te voet te bereiken, en ook een basisschool ligt op korte afstand van de woning. Ook vindt men op korte afstand sport- en gezondheidscentrum “De Vennen”, hier kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, baantjes trekken in het zwembad of één van de vele sportlessen bijwonen. Ook kunt u in het nabijgelegen bospark “De Bergen” heerlijk wandelen. Naast de eigen oprit bij de woning is er voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat.

INDELING

Begane grond:

Hal/entree met toegang tot de woonkamer.

De ruime woonkamer (voormalig ensuite) heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en beschikt over een vaste kast (ca. 7.00 m x 3.75 m). Tevens bevindt zich hier de deur naar de kelder en bevindt zich achter een andere deur de vaste trap naar de eerste verdieping.

Via de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze is voorzien van een keukenblok met spoelbak en 4-pits gasfornuis met afzuigkap (ca. 2.40 m x 3.75 m).

De bijkeuken beschikt over vaste kasten waar zich opstelplaats van de cv-ketel bevindt (ca. 2.80 m x 3.75 m). Ook bevindt zich in deze ruimte het luik met vlizotrap naar de zolder. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

De toiletruimte is te bereiken via de bijkeuken, en naast het toilet vindt u de badkamer welke beschikt over zowel een ligbad als een aparte douche, een wastafel, en de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur. De badkamer is ca. 10 m² groot (ca. 3.20 m x 3.45/2.30 m).

De zolder is beplankt en beschikt over veel opbergruimte (ca. 5.40 m x 3.75 m).

De tuin is ca. 12.5 meter diep en biedt veel privacy. Ook beschikt deze over een achterom.

De vrijstaande stenen garage biedt plaats voor 1 auto en heeft een elektrisch bedienbare kanteldeur (ca. 5.67 m x 2.65 m).

Eerste verdieping:

De eerste verdieping bestaat uit één open ruimte welke te splitsen zou zijn in twee aparte ruimtes (bijvoorbeeld slaapkamer en voorzolder). Aan de voorzijde van de zolder bevindt zich nu het slaapvertrek met vaste schuifwanden kast, en aan de achterzijde is een zithoek en bevindt zich een toiletruimte. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde bevinden zich raampartijen welke zorgen voor een aangename lichtinval. Deze verdieping is ca. 26 m² groot (ca. 7.00 m x 3.70 m).

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1929

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

268 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's