Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

€ 199.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime drielaags maisonnettewoning met balkon op het zuiden.

De woning is gelegen in het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn. Tegenover de woning heeft u een prachtig uitzicht op groen en water. Op steenworp afstand van winkelcentrum De Aarhof, speeltuinvereniging De Bloemhof, de sportvoorzieningen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

Begane grond
De entree van de woning bevindt zich op de begane grond. In de hal bevindt zich de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woning heeft een houten berging (5 m²) die in 2010 is gebouwd door de V.v.E.

Eerste verdieping
U komt op de overloop. Deze geeft u toegang tot de woonkamer, badkamer, toiletruimte en trap naar de slaapverdieping. De woonkamer is afgewerkt met nette wanden en een laminaatvloer. Door de grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woonkamer is deze kamer licht. De open keuken is omstreeks 2009 vernieuwd door de huidige eigenaar. De keuken is afgewerkt met een composiet werkblad en is voorzien van verschillende inbouwapparatuur waaronder:
- spoelbak
- 5-pits gaskookplaat
- afzuigkap
- combi-magnetron
- koel-/ vriescombinatie
- vaatwasser
- close in plintboiler

Via de keuken heeft u toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen aan de achterzijde van de woning en is gericht op het zuiden. Door deze ideale ligging kunt u hier de gehele dag genieten van de zon.

De badkamer is keurig afgewerkt met een witte vloer en witgrijze wandtegels. De badkamer bevat een wastafelmeubel en een duo-ligbad. Het toilet bevindt zich in de separate toiletruimte. Deze ruimte is voorzien van een handwasbakje en een toilet.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich de drie slaapkamers en vlizotrap naar de bergzolder. De riante masterbedroom is gelegen aan de achterzijde van de woning. De twee andere slaapkamers bevinden zich aan de voorzijde van de woning. Een van de kamers is voorzien van een ruime dakkapel. In deze kamer is ook de aansluiting voor de wasmachine te vinden.

Middels een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. De zolder is erg ruim en biedt de veel extra opbergruimte. De zolder is uitgevoerd met een dakraam en hier bevindt zich de C.V.-ketel uit 2003.

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 100,-- per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is heel fijn wonen op de aarkade, de woning ligt vlakbij de rivier de Aar. Waar je heel leuk kunt wandelen, wat doorloopt naar de zegersloot. Ook met kinderen is het fijn wonen, er zijn veel speeltuinen in de buurt. De basisschool is om de hoek, ook het centrum is op loopafstand. De parkeergelegenheid is heel goed, dit omdat er een parkeervergunning nodig is. Het is een echte volksbuurt, er zijn veel leuke activiteiten. De woning heeft veel ruimte, en door de grote ramen is het heel licht. Er zijn veel mogelijkheden om de woning naar ieders smaak te maken. De keuken is heerlijk ruim, en netjes afgewerkt. Alle apparatuur is in goede staat. De badkamer is een mooie plek, om heerlijk te ontspannen in het duobad. Ook de slaapkamers zijn ruim en licht. In de woning is het geluidsstil van buitenaf, dit omdat het goed geïsoleerd is. Zo zit je toch vlakbij het centrum, maar ook in de rust.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1928

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

323 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

2 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vlakbij het centrum

 

Mooiste uitzicht van het centrum

 

Loopafstand van zegersloot

 

Leuke speeltuin

 

Geen inkijk van buiten af

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: