Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 579.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Elzenbos is een prachtige, rustige en kindvriendelijke wijk in Brummen. Aan de Sleutelbloem staat deze perfect onderhouden vrijstaande woning met garage en, heel verrassend, een grote uitbouw met een masterbedroom met inloopkast en luxe badkamer en-suite. Ideaal om gelijkvloers te wonen en boven zijn nog twee (mogelijk drie) slaapkamers, een tweede badkamer en een kantoor-werkkamer aanwezig. De parketvloer met bies, gaskachel, CV-verwarming met fraai beklede radiatoren en de luxe woonkeuken maken het wonen in deze woning zeer aangenaam.

De Elzenbos is een wijk met speelvoorzieningen voor de buurtkinderen en in de straat komt voornamelijk bestemmingsverkeer. De natuur, dagelijkse winkelfaciliteiten en basisscholen zijn te bereiken op korte afstand; het centrum van Brummen en het treinstation zijn gelegen op enkele fietsminuten. Via de rondweg bereik je de uitvalswegen richting Arnhem, Apeldoorn en Deventer en Zutphen is maar vijf minuten met de auto.

Indeling:

Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de hal van deze werkelijk fantastische woning. Direct zie je de ruimte en de mooie materialen die zijn gebruikt; al je woonwensen worden werkelijkheid in deze woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de woonkamer, een prachtige dubbeldeurs garderobekast, met daarnaast een fraaie glazen vitrineopstelling, het gastentoilet met fonteintje, de keuken, garage, de bijkeuken en de aangebouwde masterbedroom.

De woonkamer is een gezellige leefruimte met ramen aan drie kanten; hierdoor heb je mooi uitzicht op de tuin en de rustige straat. De parketvloer met bies, het gestucte plafond en de kachel maken deze woonkamer tot een prettig ruimte om tv te kijken, een goed boek te lezen of om vrienden en familie te ontvangen.

De woonkeuken is het hart van deze woning. Openslaande deuren naar de overkapping en de tuin en er is plek voor een grote eettafel. De hoekopstelling heeft werkbladen van composiet en hout; ook de achterwanden zijn met het mooie composiet afgewerkt. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger en een tweede keukenblok met bergruimte, vrieskast en een magnetron.

De garage heeft een stalen kanteldeur aan de voorzijde, een deur in de linker zijgevel en is ook inpandig vanuit de woning bereikbaar. De grote verrassing vind je echter in de aanbouw: hier is de zeer grote masterbedroom met inloopkast en badkamer en-suite. Ook hier ervaar je volop luxe: het hoge plafond is gestuct en voorzien van inbouwverlichting, de inloopkast is op maat gemaakt, de rolgordijnen zijn elektrisch bedienbaar en de plavuizen vloer heeft behaaglijke vloerverwarming. Grote ramen in twee hoge deuren in de slaapkamer zorgen voor optimaal tuincontact en de luxe badkamer is ingericht met een ligbad, een separate grote douche en toiletruimte, beiden afgesloten met luxe glazen deuren, en twee wastafels. De combinatie tussen stucwerk, witte- en zwarte glasmozaïektegels zorgen voor het wow-effect.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping is nog veel meer ruimte. Vanaf de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers, een kantoor-/werkruimte en de tweede badkamer. De grote slaapkamer aan de voorzijde kan eenvoudig gesplitst worden in twee kamers en deze kamer heeft een eigen balkon.

De tweede badkamer is perfect voor inwonende kinderen of logees; zij hebben de beschikking over een ligbad, aparte douche, derde toilet en een wastafel.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar met een nokhoogte van 1,89 meter. Hier is de opstelling van de cv-ketel.

Exterieur:
Deze verrassende woning staat op een mooi perceel en heeft een goed onderhouden tuin. De oprit is breed en diep en biedt volop parkeergelegenheid op eigen terrein. Links van de garage is een pad naar de achtertuin en strakke, deels groenblijvende hagen zorgen voor een duidelijke erfafscheiding.

In de mooie voor- zij- en achtertuin is het gazon in 2018 opnieuw aangelegd en de grote borders met planten en struiken geven je het gevoel dat je in een park bent. De voorzieningen voor een robotmaaier zijn aangebracht en voor het besproeien van de tuin kun je gebruik maken van grondwater. Er zijn meerdere terrassen waarvan één overdekt; dit terras heeft een brede schuifpui en warmtestralers zodat je een groot deel van het jaar buiten kunt zitten. Dankzij de ligging op het zuiden en westen geniet je in deze tuin, zelfs in de herfst en winter, volop van de zon. Als laatste noemen wij de houten berging voor tuingereedschap; het plaatje is meer dan compleet.

Bijzonderheden:
* De villa is gebouwd in 1995 en in 2004 vergroot;
* Hoog wooncomfort dankzij dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
* Verwarming en warm water via een cv-ketel;
* Het buitenschilderwerk is in 2015 gedaan;
* Vanuit huis bedienbare beregeningsvoorziening;
* Overdekt terras met twee grote lichtkoepels, schuifpui, tv-aansluiting en warmtestralers;
* Buitenzonwering (markiezen) op westgevel bij;
* Alarmbeveiliging en buitenverlichting aanwezig.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

734 m³

Woonoppervlakte

174 m²

Perceeloppervlakte

589 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

425 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Energiezuinig . Definitieve label B certificering

 

Overdekte terras is beste keus die we indertijd met verbouwing hebben gemaakt. Door middel van grote openstaande deuren prachtig verlengstuk van het huis , liggend op het zuiden.

 

Buurt is geweldig. We overlopen mekaar niet maar in geval van nood zijn ze altijd beschikbaar.

 

Prachtige tuin. Gazon maaien? dat doet de robotmaaier voor je!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's