Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 260.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai afgewerkte en keurig onderhouden tussenwoning gelegen in de wijk Groeseind in Tilburg. De woning beschikt over een moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een eigen parkeerplaats achter de woning. Tevens bestaat er de mogelijkheid om op de tweede verdieping een vierde slaapkamer te creëren.

LIGGING EN OMGEVING
De woning is gelegen in een rustige woonstraat met voldoende gratis parkeergelegenheid. In de directe omgeving vindt u voorzieningen zoals bijvoorbeeld de Jumbo supermarkt, een drogisterij, een basisschool, een sportschool en diverse horecagelegenheden. Via de uitvalswegen Ringbaan-Noord en Ringbaan-West zijn de snelwegen A58 en A65 vlot te bereiken. Het centrum van Tilburg bereikt u binnen 10 autominuten. Verder beschikt Tilburg over een groot Centraal Station en op korte afstand van de woning is een bushalte aanwezig.

BOUWKWALITEIT
De woning maakt deel uit van het in 2008 gerealiseerde nieuwbouwproject “Queens” Julianapark te Tilburg en is volledig geïsoleerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van het dakraam op zolder welke is uitgevoerd in kunststof met dubbel glas. In 2015 zijn de kozijnen aan de buitenzijde van de woning opnieuw geschilderd, en in 2017 zijn de kozijnen aan de binnenzijde geschilderd. De verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton welke de geluidsisolatie ten goede komt. De woning wordt geventileerd middels een mechanisch ventilatiesysteem. In verwarming en warm water wordt voorzien via een hoog-rendement cv-ketel (AWB, 2009).

INDELING

Begane grond:

Hal/entree met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

Sfeervolle woonkamer met een gezellig eetgedeelte in het midden en een zitgedeelte met een mooi uitzicht op de achtertuin. Ook beschikt de woonkamer over een vaste kast en is er aan de achtergevel een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst. De woonkamer is ca. 27 m² groot (ca. 3.43/5.55 m x 4.08/5.10 m).

De moderne open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een hoekopstelling. Deze is voorzien van o.a. een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast en vriezer (ca. 3.18 m x 2.93 m).

De tuin is gesitueerd op het zuiden, heeft een buitenkraantje en biedt veel privacy. Verder is de tuin fraai aangelegd met plantenborders en is er een achterom aanwezig. Via de achterom komt u op het achtergelegen parkeerterrein waar zich de privé parkeerplaats (eigendom) bevindt. Het is een kleinschalig parkeerterrein welke alleen gebruikt en afgesloten kan worden door de bewoners. Voor het onderhoud van dit terrein en de elektrisch bedienbare poort waarmee deze kan worden afgesloten, betaald u per maand ca. € 10,- aan VvE kosten.

Achterin de tuin staat een houten berging welke is voorzien van elektra (ca. 6 m² groot).

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot alle vertrekken en vaste trap naar tweede verdieping.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een Frans balkon (ca. 3.93 m x 2.93 m).

Slaapkamer II bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over rolluiken (ca. 4.80 m x 2.93 m).

Slaapkamer III bevindt zich tevens aan de achterzijde van de woning en ook hier zijn rolluiken aanwezig (ca. 3.43 m x 2.11 m).

De moderne badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wastafelmeubel, een douche met thermostatische kraan en een wandcloset. Wat betreft ventilatie kunt u hier zowel gebruik maken van de mechanische ventilatie als van natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
Open zolder welke is voorzien van een dakraam. De zolder beschikt over veel bergruimte achter de knieschotten. Tevens bevinden zich hier de aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur en is hier de cv-ketel opgesteld. De zolder is ca. 26 m² groot (ca. 5.00 m x 5.10 m). Op deze verdieping bestaat er de mogelijkheid om een vierde slaapkamer te creëren.

Bijzonderheden:
- Moderne instapklare woning;
- Een eigen parkeerplaats én voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de straat;
- Tuin op het zuiden.

Bent u ook benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan gerust contact op met ons kantoor, wij plannen graag met u een bezichtiging in!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

390 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

109 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Frans balkon, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Eigen parkeerplaats aangrenzend aan perceel

 

Supermarkt en winkelcentrum dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's