Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Stapt u straks vanuit uw appartement zo het centrum in voor een dagelijkse boodschap, om te winkelen of voor een bezoek aan het theater of aan een van de vele horecagelegenheden die Veenendaal rijk is? Dat kan als u de nieuwe bewoner wordt van dit mooie en riante 3-KAMER APPARTEMENT in hartje centrum! Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging, zodat u de ruimte kunt ervaren en de sfeer kunt proeven!

Indeling
Er is toegang tot het appartement via een zeer representatieve hoofdentree, die zich aan de achterzijde van D-reizen bevindt, tegenover bloemenzaak ‘De Violier’. Deze beveiligde hoofdentree is voorzien van een videofooninstallatie, brievenbussentableau, liftinstallatie en trappenhuis.

Via lift of trap bereikt u de eerste verdieping, waar wij nummer 9 te koop aanbieden. Dit prachtige appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 128m2 is voorzien van een fraaie entreehal met meterkast, videofooninstallatie en biedt toegang tot de keuken, 2 ruime slaapkamers, een praktische inpandige berging, wasruimte, toiletruimte, badkamer en een heerlijk ruime woonkamer. De keuken is voorzien van een complete inbouwkeuken in gebroken witte kleurstelling met een houtstructuur kunststof aanrechtblad en achterwand. Deze in L-vorm opgestelde keuken is vernieuwd in 2011 en is uitgerust met een vaatwasser, 1¼ spoelbak, 4-pits gaskookplaat, wasemkap, losse koel-/vriescombinatie en losse magnetron. In de wasruimte vindt u, behalve de aansluitingen voor de wasmachine en droger, ook de mechanische ventilatie-unit en HR-cv-combiketel (merk: Nefit / type: SmartLine Basic / bouwjaar: ca. 2007). De twee slaapkamers zijn met 15 en 10m2 heerlijk ruim te noemen. De praktische inpandige berging is uitgebouwd en daardoor voorzien van extra veel bergruimte. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje. Deze ruimte is net als de badkamer in 2008 opnieuw (en volledig) betegeld met gemarmerde wand- en vloertegels in camee kleurstelling. De fraaie badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, wandcloset, douchecabine, whirlpool/ligbad en elektrische vloerverwarming. De riante woonkamer heeft prettig veel lichtinval door de kamerbrede raampartij met deur naar het gezellige balkon, dat is voorzien van een houten balkonvlonder en elektrische buitenzonwering. De ligging op het zuiden garandeert op mooie dagen niet alleen veel lichtinval in de woonkamer, maar ook heerlijke uurtjes op het balkon. En met uitzicht op het levendige Scheepjeshofplein en een doorkijkje naar de Hoogstraat en Hoofdstraat is er altijd wel iets te zien!
Het appartement is volledig voorzien van hardhouten binnenkozijnen met stompe binnendeuren. Verder is de galerijzijde van het appartement voorzien van rolluiken.

Afwerking
De entreehal en keuken van dit ruime en heerlijk lichte appartement zijn voorzien van een licht gemarmerde plavuizenvloer. In de woonkamer ligt een eiken parketvloer en de grootste slaapkamer I is voorzien van een eikenstructuur laminaatvloer. Verder is het appartement hoofdzakelijk voorzien van spuitwerk respectievelijk scan wandafwerking.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 128m2
Inhoud woning: ca. 400m3
Bouwjaar: ca. 1990
Servicekosten (incl. waterverbruik): € 118,11 per maand

Oppervlakten
Woonkamer: ca. 58m2
Balkon: ca. 12m2
Keuken: ca. 9m2
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 10m2
Badkamer: ca. 9m2
Inpandige berging: ca. 8m2
Wasruimte: ca. 2m2
Berging: ca. 4m2

Parkeren
De toekomstige bewoners van dit appartement hebben de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de ondergelegen parkeergarage voor ca. € 121,00 per maand. Op basis van beschikbaarheid kan er ook een parkeerplaats gehuurd worden op het buitenterrein voor € 65,79 per maand.

Appartementencomplex
Het goed onderhouden appartementencomplex Scheepjeshof heeft een actieve Vereniging van Eigenaren. Vanuit de gemeenschappelijke entreehal heeft men toegang tot de individuele bergingen, die eveneens op de begane grond zijn gesitueerd.

Omgeving
Het winkelgebied van Veenendaal ligt tussen enerzijds het overdekte winkelcentrum De Scheepjeshof en anderzijds het overdekte winkelcentrum Passage-Corridor. Als bewoner van dit schitterende appartement woont u dus letterlijk aan de rand van dit gezellige winkelgebied! Vanuit uw appartement stapt u zo het centrum in voor een dagelijkse boodschap, om te winkelen of voor een bezoek aan het theater of aan een van de vele horecagelegenheden die Veenendaal rijk is. Door de centrale ligging zijn er ook goede reismogelijkheden met het openbaar vervoer of per auto. Treinstation Veenendaal-Centrum of Veenendaal-De Klomp zijn snel bereikbaar, evenals de autosnelwegen A12, A30 of A15.

Kortom: een heerlijk ruim en licht appartement in hartje centrum, met alle gemakken en gezelligheid van dien!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij wonen nu hier 18 jaar met veel plezier alles is direct bij de hand ook als je onverwachts bezoek krijg kun je snel met de lift naar de winkels voor je je boodschappen, ga je op vakantie geen gesleep met koffers en tassen even de moeite nemen om een winkelwagentje te halen en je zet de heleboel er in, ook hebben wij hier veel gebruik van gemaakt met de kleine spullen met de verhuizing heerlijk toch geen gesjouw als je ouder wordt. De rede dat wij gaan verkopen is dat wij geen kinderen hebben en straks niet onze erfgenamen met veel geregel op willen zadelen gaan wij nu huren . Dit zijn ook de mooie momenten nog geen voetstap er in heel gezellig dat zullen we straks wel missen.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

..

 

B

 

alle winkels dicht bij de hand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's