Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Luxe en uitgebouwde nieuwbouwwoning met zonnige achtertuin, in kindvriendelijke en groene omgeving!”

De nieuwbouwwijk De Wijde Wiericke is een jonge woonwijk, nog volop in ontwikkeling, met veel jonge gezinnen. De wijk is ruim opgezet met veel water, groenstroken, fijn speelgebied voor jonge kinderen en sfeervolle ruimte tussen de woningen. Een fijne plek om te starten op de markt of om door te verhuizen naar een comfortabele en energiezuinige woning.

Thans komt deze moderne, nog bijna nieuwe hoekeengezinswoning (bouwjaar 2016) met tuin op het westen te koop. De recente bouw maakt dat de woning geheel aan de huidige woonwensen voldoet, maar ook dat de woning energiezuinig is. Tevens hebben de verkopers direct bij de bouw van de woning een aantal extra opties laten uitvoeren, zoals het uitbouwen van de begane grond met 1.20 meter over de volle breedte en het plaatsen van een luxe badkamer en keuken.

Nieuwerbrug aan den Rijn is een karakteristiek dorp, gelegen aan de Oude Rijn. Het dorp is omgeven door de uitgestrekte weilanden van het Groene Hart. Een prettige leefomgeving, waar de natuur overal zichtbaar is. Toch ligt de A12 op steenworp afstand, net zoals de naburige plaatsen Bodegraven en Woerden. De Wijde Wiericke heeft een mooie centrale ligging in het dorp. Voor je dagelijkse boodschappen kun je er terecht bij de Dagwinkel, is er een goede basisschool en zijn er verschillende (sport)verenigingen.

Graag geven we een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Indeling:
Begane grond:
Op de begane grond kom je binnen in een ruime hal met toilet en meterkast. De woonkamer is heerlijk ruim met ruime (trap)kast (met regelunit voor de vloerverwarming) en openslaande deuren die een mooi uitzicht bieden op de achtertuin. De aan de voorzijde gelegen keuken is aan 2 zijden opgesteld en voorzien van alle gemakken, o.a. met koelkast, vriezer, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, magnetron en oven. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Tuin:
De ruime achtertuin ligt aan de westkant en heeft de hele middag en avond zon waardoor ook de woonkamer erg licht is. In de tuin staat een ruime stenen berging met elektra.

1e verdieping:
Via vaste trap komt u op de overloop, 2 praktische slaapkamers aan de achterzijde, hoofdslaapkamer aan de voorzijde en de luxe badkamer o.a. met inloopdouche, (2e) toilet en wastafel. Alle kamers hebben door grote raampartijen prettige lichtinval en zijn voorzien van een elektrische rolluik.

2e verdieping:
Via de vaste trap heeft u toegang tot de nu nog vrij in te delen zolderverdieping. Hier heeft u de mogelijkheid om nog één of twee extra slaapkamer(s) te realiseren. Op de zolder bevindt zich tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur, de opstelplaats van de ketel (Intergas, 2016) en de unit mechanische ventilatie.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar: 2016;
* Inhoud: ca. 481 m³, woonoppervlakte: ca. 134 m²;
* Perceeloppervlakte: 152 m² eigen grond;
* Hoogwaardig afwerkingsniveau;
* Moderne en strakke aankleding;
* Volledig geïsoleerd;
* Diverse extra’s zoals rolluiken;
* Oplevering nieuwbouwgebonden, planning eind 2019;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2016

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

481 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

152 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's