Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze ruime tussenwoning met een breedte van 6,6 meter! voorzien van een inpandige garage is gelegen op een leuke plek in het Waterkwartier (Nieuwland).

Dit type woning staat bekend om zijn bouwvolume en bouwkwaliteit. Een woonoppervlakte van 164 m2, hardhouten kozijnen en woning scheidende spouwmuren beloven veel woongenot.

Begane grond:
Entree met meterkast, toilet en toegang tot de inpandige garage. De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en is uitgevoerd in lichte kleurstelling. De keuken heeft een praktische hoekopstelling en is uiteraard voorzien van diverse inbouwapparatuur. De brede, tuingerichte woonkamer is voorzien van een moderne tegelvloer (2015) met vloerverwarming. Er is direct contact met de achtertuin middels de dubbele set openslaande deuren, welke eveneens zorgen voor veel daglicht. De tuin is voorzien van fraaie betegeling (2017) en een grote vlonder aan het water. De tuin heeft een prettige ligging op het zuiden.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot maar liefst 4 ruime slaapkamers, welke zijn voorzien van een lichte laminaatvloer (2018). De moderne badkamer (2013) is voorzien van een ruime inloopdouche, zwevend toilet en een dubbele wastafel.

Vaste trap naar de tweede verdieping:
De bovenkomst benadrukt nogmaals dat dit een grote woning betreft. Veel bergruimte, een ruime voorzolder en een forse slaapkamer met vide. Voor diegene die aan 5 slaapkamers nog niet genoeg heeft bestaat er eenvoudig de mogelijkheid om een zesde slaapkamer te maken! Op de overloop is een technische ruimte met de c.v.-opstelling (2012) en de wasmachineaansluiting.

Algemeen: De woning is gebouwd in 2000 en volledig geisoleerd. Het betreft een energiezuinige woning als gevolg van de gunstige zonligging en de aanwezige zonnepanelen. Belangrijk pluspunt van deze woning zijn de 2 aanwezige naast elkaar liggende parkeerplaatsen op eigen terrein!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben voor onze tienerdochters regelmatig feestjes gegeven waarbij de muziek vaak heel erg hard stond. Als we dan de volgende ochtend bij onze buren informeerden of zijn nog wat gehoord hadden bleek dit teklens niet het geval te zijn. Verbazingwekkend, vooral omdat ik weet hoe hard de muziek soms gestaan heeft! Oorspronkelijk hadden deze huizen in de tuin een talud naar het water. Om de bruikbare oppervlakte te vergroten hebben wij, net als al onze buren, een beschoeiing laten aanleggen. Deze is van azobe hardhout gemaakt. Sommige planken wegen wel 60kg. Omdat onze buren toen al hun tuin hadden aangelegd en er dus geen machines in onze tuin konden komen hebben twee enorme kerels al het graaf en tilwerk met de hand gedaan. Respect!! In de zomer kun je met een bootje heel nieuwland door en in de winter kun je (soms) schaatsen vanaf je eigen vlonder. De eerste winter dat dat kon ben ik met mijn dochter achterop de slee alle sloten door geschaatst. Sommige mensen hadden een klein barretje in hun tuin gemaakt waar je dan koffie, thee of een borrel kon krijgen, leuk! Als je van vissen houd zit je bij ons ook goed. Ik heb een foto bijgesloten waar onze toenmalige buurman een karper van 13 kg gevangen heeft.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 

Barry Bobeldijk van (Reinerie Garantiemakelaars Amersfoort) aan het woord

“Wat een verademing! Eindelijk lekkere ruime slaapkamers. Door het formaat is er geen discussie tussen de kinderen onderling. Iedereen heeft de ruimte die hij of zij nodig heeft. De inpandige garage en de enorme zolder zorgen voor ruimschoots voldoende bergruimte. 2 parkeerplaatsen op eigen terrein is een belangrijk pluspunt.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

602 m³

Woonoppervlakte

164 m²

Perceeloppervlakte

155 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel water in de buurt

 

Winkelcentrum dichtbij

 

Scholen dichtbij

 

Twee parkeerplaatsen op eigen erg naast elkaar.

 

Schaatsen vanaf je eigen vlonder in de winter.

 

Minder inbraakgevoelig (geen achterom)

 

Zonnige tuin recht op het zuiden.

 

Goed bereikbaar, binnen 3 min op de snelweg (maar toch hoor je de snelweg niet als je buiten zit)

 

Veel grote karpers in het water (voor als je van vissen houd).

 

Zeer goed geluidsgeisoleerd.

 

Rustige straat

 

Grote zolder/ praktijkruimte

 

Ruime stalling/garage voor o.a. je motorfiets

 

Zonnepanelen

 

Hardhouten kozijnen

 

Vloerverwarming

 

Op eigen erf* er is veel ruimte voor de auto's

 

Binnenstad makkelijk te bereiken via openbaar vervoer en snel met de auto

 

Centraal gelegen in Nederland

 

Ruim huis

 

Tuin op zuiden

 

Buurt waarin een mix is van jong en oud

 

Brede woning, veel ruimte

 

momenteel 5 ruime slaapkamers, 6 behoort tot de mogelijkheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's