Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 525.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de groene rand van Schiedam ligt de wijk Sveaparken. In het hart van de randstad, maar met de rust en ruimte van het platteland. Hier is veilig wonen nog vanzelfsprekend en kunnen de kinderen zorgeloos buiten spelen. Een oase van onthaasting met de voorzieningen van de stad onder handbereik, zoals wonen bedoeld is.

Schiedam heeft veel te bieden. Een uniek historisch stadshart, monumentale pakhuizen, havens, cultuur, winkelcentra en volop uitgaansfaciliteiten. Wonen in dit grensgebied betekent genieten van het beste van twee werelden. Van de nabijheid van drie steden, maar ook van groen en water.

De naar Zweeds voorbeeld gebouwde woningen stralen vrolijkheid uit en zijn ingebed in een omgeving, die nadrukkelijk groen kleurt. De architectuur sluit goed aan bij de natuurlijke omgeving. Het kleurgebruik is fris en er is veel hout gebruikt in de woningen.

Even de stad in kan natuurlijk altijd, maar het hoeft niet. In de wijk is een supermarkt, snackbar en Italiaans restaurant. In de omgeving van Sveaparken is het bovendien goed recreëren, het wandelt lekker weg in de wijk, in het wijdse Midden-Delfland of in het nabijgelegen pittoreske dorpje Kethel.

Wie werkt in de stad heeft behoefte aan vlotte verbindingen. Met de auto zijn Delft, Vlaardingen, Naaldwijk, Rotterdam en het centrum van Schiedam vlakbij, met dank aan de A4 en A20. Geen auto? Op ongeveer 500 meter zijn er een bus- en tramverbinding met de belangrijkste tram-, trein- en busstations in het Schiedamse en Rotterdamse centrum, vanwaar alle omliggende plaatsen goed bereikbaar zijn.

In de geliefde wijk Sveaparken ligt deze vrij gelegen royale 6 kamer 2^1 kapwoning met carport, vier slaapkamers, ruime zolder, oprit voor 2 auto's op eigen terrein en een heerlijke zonnige achtertuin op het westen. De woning ligt aan een rustige doodlopende straat, op 231 m2 eigen grond en grenst direct aan een groot stuk groen. Dit is een verlengstuk van de tuin en geeft een vrije ligging.

Indeling:
De woning entreedeur, beschut gelegen onder een deel van de carport, geeft toegang tot een ruime hal, met antraciet plavuizen vloer. Via de hal bereikt u de inpandige fietsenberging welke tevens via een buitendeur toegankelijk is. In de hal bevindt zich ook het moderne, hangende toilet dat voorzien is van wasbak met kraan en is gedeeltelijk betegeld.

De zeer ruime woonkamer/keuken van maar liefst 61m2 is vanuit de hal te bereiken. De royale en lichte woonkamer is voorzien van een eiken houten vloer, een in 2017 nieuw geplaatste keuken, mooie hoogtes en vrij zicht naar de heerlijke achtertuin met aangelegd terras.

De luxe, greeploze keuken bevat veel kastruimte, houten fronten, een dekton aanrechtblad met achterblad en Siemens apparatuur, zoals: een inductie kookplaat met afzuigschouw, een dubbele combi-oven/magnetron, vaatwasser, royale koelkast, royale vriezer, geïntegreerde spoelbak met kokend water kraan (Quooker) en schuiflades.

Via twee dubbele openslaande deuren in de woonkamer bereikt u de tuin, welke gelegen is op het zonnige westen waardoor u ’s zomers tot laat in de avond kunt genieten van de ondergaande zon.

Middels de open trap in de entreehal bereikt u de overloop op de eerste verdieping welke toegang geeft tot een viertal ruime slaapkamers en de badkamer.

De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met easydrain, stortdouche, en handdouche, separaat ligbad, tweede hangend toilet, wastafelmeubel met dubbele kraan en spiegelkast, designradiator en is betegeld tot het plafond.

Een tweede open trap geeft toegang tot de zeer ruime tweede verdieping waar de mogelijkheid aanwezig is voor een vijfde en eventueel zelfs een zesde slaap- of studeerkamer. De tweede verdieping met open slaapkamer is voorzien van grote elektrische Velux dakraam partijen met (deels electrische) verduistering, Quickstep Impressive laminaatvloer en een vliering.

Tevens zijn hier de ventilatie- en verwarmingsinstallatie geplaatst en de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger.

Uw auto parkeert u aan de voorzijde van de woning onder de carport en er is een tweede parkeerplaats aanwezig in de voortuin.

Afmetingen
- Voor de afmetingen van de diverse vertrekken verwijzen wij u door naar de bijgevoegde plattegronden.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 189 m2 (gemeten conform NEN2580)
- gelegen op 231 m2 eigen grond
- ligging vrij aan groenstrook en park
- gebouwd onder Zweedse architectuur in 2008 en volledig geïsoleerd
- luxe keuken (Iemms 2017)
- luxe badkamer met inloopdouche, separaat ligbad en 2e toilet
- nabij uitstekend winkelcentrum, openbaar vervoer als bus en tram en goede scholen
- CV combiketel (Intergas 2008) v.v. onderhoud
- de elektrische installatie omvat 10 groepen met aardlekschakelaars
- glasvezelkabel aanwezig
- plafondhoogte 2.60m
- luxe vloer- en wandafwerking
- parkeergelegenheid op eigen erf
- oplevering in overleg

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend


Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.
eend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

668 m³

Woonoppervlakte

189 m²

Perceeloppervlakte

231 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

78 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Zonnige tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's