Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze hoekwoning in Krommenie, ligt aan de rand van de populaire wijk Willis, de straat heet Avondrood. Anders dan die benaming doet vermoeden, is dit een heerlijke gezinswijk. Met een plantsoen voor de deur, brede stoepen en doorgaand vaarwater om de hoek kunnen de kids naar hartelust spelen en fijn opgroeien. De basisschool ligt op twee minuten fietsen, net als diverse (sport-)verenigingen en het hagelnieuwe binnen- en buitenzwembad.

Deze woningen dateren van na de eeuwwisseling. Modern geïsoleerd dus. Het ontwerp van deze woningen is geënt op zoveel mogelijk leefruimte. Door de hoogte van de woningen heeft de bijna volwaardige tweede verdieping een supergrote berging onder het aflopende dak en aan de andere zijde een heerlijk vertrek met openslaande deur naar het beschutte dakterras. Net als de achtertuin ligt deze op het zonnige zuidoosten.
Waar het dakterras vooral privacy biedt, is de fraai betegelde achtertuin een heerlijke plek om samen te genieten van het buitenzijn. Het gevelbrede knikarmzonnescherm verlengt de dagen aanmerkelijk.

Vanuit de woonkamer, met comfortabel verwarmde plavuizenvloer, zorgen dubbele openslaande deuren voor direct contact met de besloten achtertuin. Het stucwerk is ook meteen aangepakt, door koven te plaatsen konden strategisch én sfeervol lichtpunten worden aangebracht. Zo ook in de halfopen keuken, waar het natuurstenen werkblad, kasten en apparatuur in een hoek staan opgesteld. De klassieke uitstraling van de keuken brengt balans in het verder strak afgewerkte interieur. Moderne apparatuur als een vijfpits gas-op-glas kookplaat met stijlvolle Boretti wasemkap, heteluchtoven en koelkast vergemakkelijken het huishouden.
Aan het sanitair en betegeling van de woning zien we een voorkeur voor kubistische vormen. Fraaie betegeling en sanitair voor zowel de wc op de begane grond als de badkamer op de eerste verdieping passen perfect binnen deze stijl. Warme taupetinten en stralend wit geven deze ruimtes een luxe uitstraling.

Op de eerste etage zijn de twee achterslaapkamers met elkaar verbonden tot één vertrek. Zodanig uitgevoerd dat dit snel en simpel weer terug te voeren is naar twee slaapkamers. Of het nodig is? Er is op deze verdieping nog een zeer royale voorslaapkamer. Samen met de eerder genoemde slaapkamer op de tweede verdieping brengt dat het totaal op drie met de mogelijkheid van vier.

Indeling:
Begane grond, met verwarmde plavuizen vloer: entree, hal met meterkast. Geheel betegeld toilet met fontein. Diepe bergkast en trapopgang.
Woonkamer met in het fraaie stucwerk geïntegreerde verlichting en dubbele openslaande deuren naar fraai betegelde achtertuin op het zuidoosten. Houten berging en overkapping. Achterom.
Halfopen keuken met natuurstenen werkblad in hoekopstelling, voorzien van anderhalve spoelbak met eengreeps mengkraan. Met A-merk apparatuur voor koelkast, vijfpits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap en heteluchtoven. Vaatwasser (Miele) ter overname.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Twee slaapkamers, door open boog met elkaar verbonden, met fraaie houten vloer. Zeer luxe uitgevoerde badkamer met inloopdouche, wastafel met kast- en ladenmeubel en spiegel met integrale verlichting, ligbad en tweede toilet. Royale derde slaapkamer.

Tweede verdieping: overloop met gesloten ruimte voor de opstelling van de CV-installatie (2014). Aansluitingen wasmachine en -droger. Zeer diepe bergkast onder het dakafschot.
Vierde slaapkamer met openslaande deur naar het dakterras op het zuidoosten.

Willis is een jonge wijk in Krommenie, met moderne infrastructuur en voorzieningen. Krommenie ligt zeer centraal tussen de A8, en daarmee A10, en A9 waardoor dit een fantastische woonplek is voor forenzen. Minimaal woonwerkverkeer, zowel per auto als met het openbaar vervoer, en maximaal woonplezier!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 109 m2;
- inhoud 399 m2;
- perceelgrootte 158 m2 eigen grond;
- op een kwartier rijden van de Amsterdamse ring A10;
- fraai betegelde achtertuin op het zuidoosten;
- begane grond comfortabele vloerverwarming;
- energielabel A;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

399 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

158 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie ligging

 

Centraal gelegen

 

Kindvriendelijke woonwijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's