Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

€ 310.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Alsof het erom gedáán is! Deze eengezinswoning aan de Madeliefstraat in Krommenie heeft het afgelopen jaar nog een grondige upgrade gekregen. Sterker nog, een gezinswoning met vijf royale slaapkamers en een heerlijke tuin op het westen in de altijd gewilde kruidenbuurt is al aantrekkelijk op zich, maar nu is het helemaal onweerstaanbaar!

Het hart van een gezinswoning is de keuken. Hier wordt gekookt, gegeten, gekletst, vaak gelachen en soms gehuild. Die centrale rol is hier benadrukt door het plaatsen van een eiland als overgang van de woonkamer naar het kookgedeelte. Het gepolijste natuursteen doet dienst als kook-, water- en opbergeiland, eetbar en werkplek. Het wegklapbare stroom- en oplaadstation is een supervinding. Naast de handige Quooker en het vijfpitsgaskookplaat met wokbrander, zijn er nog een oven en combi-oven/ magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser ingebouwd. De in hoogglans uitgevoerde apparatuurwand wordt geflankeerd door handige werkplekken, verlicht door de ingebouwde leds.

De vloer van de begane grond is ook vervangen en belegd met een verwarmde vloer in brede houtlooktegels. Geen radiatoren, wel altijd een behaaglijk gevoel. De open haard is meer voor de gezelligheid. De schouw is meteen in de opwaardering meegenomen. Door ook de openslaande deuren naar de achtertuin op het westen en de achterdeur te vervangen voor degelijk materiaal is de isolatie naar een nieuw niveau getild. Boven waren alle ramen al vervangen door dubbel glas. Zelfs de voordeur is vernieuwd. Het een haalt het ander aan: het toilet en ook de voortuin, alles is opnieuw betegeld.

De vijf slaapkamers liggen verdeeld over twee woonlagen. Door de dakkapellen aan zowel voor- als achterzijde is het aantal vierkante meters woonplezier flink toegenomen. Het dakbeschot is tot kniehoogte afgetimmerd met bergkasten. De houten deur op rails is helemaal van nu. Er is nog extra ruimte op de zolder voor een werk- of kleedkamer. De installaties zijn overal netjes weggewerkt.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met meter- en bergkast. Toilet met fontein. Houten spiltrap. Doorzonwoonkamer met verwarmde vloer, open haard en openslaande deuren naar de grotendeels betegelde en daardoor onderhoudsarme achtertuin op het westen. Stenen schuur en achterom. Gevelbreed knikarmzonnescherm.
Open verbinding met keuken door kook- en watereiland met natuurstenen werkblad, voorzien van vijfpits gaskookplaat plus wokbrander, met wasemkap, en gootsteen met Quooker. Verzonken oplaad- en stroomunit. Apparatuurwand met koelkast, vriezer, oven, combi-oven/ magnetron en vaatwasser. Achterdeur.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Drie slaapkamers. Geheel betegelde badkamer met hoekdouchecabine, handdoekenradiator, natuurstenen wastafel met meubel en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met aansluitingen wasmachine en -droger. Werk- cq hobbykamertje met aparte kast voor opstelling CV-installatie (huur). Twee slaapkamers met dakkapellen. Bergkasten achter knieschot.

Wonen in de populaire kruidenbuurt, waar de Madeliefstraat ligt, staat bijna garant voor een heerlijk lange levensfase. Waarin een gezin groeit en opgroeit. Kinderen spelen, gaan huppelend naar school, fietsen stoer naar de middelbare, ravotten op de speelpleinen en hangen bij de Bieb. Als ze tenminste niet in of op het water zijn. De wijk wordt namelijk omzoomd met vrije natuur en het gloednieuwe zwembad ligt op een paar minuten lopen.
Als de kinderen het goed hebben, is het voor volwassenen ook al snel oké maar toch moet je zaken als woon-werkverkeer, boodschappen en eigen vertier serieus blijven nemen. Dat zit hier gelukkig helemaal goed. Alle supermarkten zijn vertegenwoordigd met flinke filialen, altijd op loopafstand. Daarnaast kunnen zelfs de meest fervente shoppers in de Zuiderhoofdstraat hun hart ophalen. De diversiteit in mode, verswaren en delicatessen, antiek en snuisterijen is nergens in de Zaanstreek zo groot als hier. Krommenie ligt tussen de Rijkssnelwegen in, zowel de A8 als de A9 zijn in een paar autominuten te bereiken. Ook met de trein, je fietst in een paar minuten naar het station, heb je alle kans om snel naar de grote omringende steden te komen. Sportclubs en een rijk verenigingsleven zorgen voor de ontspanning.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 124 m2;
- inhoud 402 m3;
- perceelgrootte 137 m2 eigen grond;
- gloednieuwe luxe keuken (2018);
- comfortabele vloerverwarming woonkamer en keuken;
- buitendeuren begane grond recent vernieuwd (2018);
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

402 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

Fijne lichtinval

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: