Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een luxe complex en in woonwijk “de Beuningse Plas” gelegen fraai 3-KAMERAPPARTEMENT met LIFT en twee balkons op de 2e woonlaag (eerste verdieping), met fraai uitzicht over het water, de beschikking over een eigen PARKEERPLAATS en separate BERGING in de onderbouw.

Algemeen
- Bouwjaar: 1998
- Woonoppervlak: 90 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte: 15 m2 (balkon)
- Inhoud: 240 m3
- Servicekosten: € 182,64 per maand
- Buitenschilderwerk: 2018
- Het appartementencomplex “De Citadel” biedt een hoge mate van veiligheid en comfort en alle appartementen voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen.

Indeling

Entree van het appartementencomplex:
entree met videofoon/intercom-installatie. Lift, trappenhuis en toegang tot de afgesloten parkeerkelder met eigen berging en een parkeerplaats in de onderbouw.

Indeling appartement:
royale entree, gang met toiletruimte voorzien van toilet met fontein. Meterkast, c.v.-kast met c.v-opstelling (Intergas Kompact HRE28/24 RFll CW4, 2018, eigendom). Woonkamer met openslaande deuren naar het overdekte ruime balkon/terras op het westen met fraai uitzicht over het water. De woonkamer en het balkon zijn voorzien van zonwering.
Open keuken in hoekopstelling welke is voorzien van een koelkast met vriesvak, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap en 1,5 spoelbak. Aangrenzend aan de keuken een bijkeuken met aansluitingen voor de witgoed; hier staat op dit moment ook de vaatwasser. Twee slaapkamers, beiden met toegang tot een tweede balkon. Badkamer welke geheel is betegeld, met ligbad, toilet, douchecabine en 2 vaste wastafels.

Toegevoegde waarde:
- Fraai uitzicht over het water!
- Zonnig terras op het westen!
- Berging en parkeerplaats in de onderbouw!
- Ruime woonkamer met toegang tot het terras!
- Diverse voorzieningen zoals scholen, sportcentra, zwembad en het centrum van Beuningen met al haar voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid!
- Gunstig gelegen op zo'n 1,5 kilometer van de autosnelwegen en 8 km van het centrum van Nijmegen!

De nieuwbouwwijk “De Beuningse Plas” biedt veel groen en water en heeft een landelijk karakter. Beuningen heeft een aangename landelijke woonomgeving met eeuwenoude boerderijen en molens. Kenmerkend is ook de natuurlijke omgeving van de Waal met zijn uiterwaarden en slingerende dijken. Dit weidse en grotendeels nog ongerepte gebied trekt fietsers en wandelaars uit de hele regio. Grote groepen (stads)bewoners hebben zich hier inmiddels gevestigd. De gemeente Beuningen kent momenteel meer dan 25.000 inwoners. De ligging van Beuningen bij het knooppunt van de A50 en de A73 zorgt voor een uitstekende nationale en internationale ontsluiting.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1998

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

280 m³

Woonoppervlakte

92 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

De bewoners zijn zeer behulpzaam

 

Een geweldige uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's