Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 264.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOED ONDERHOUDEN EN GROTENDEELS GEMODERNISEERDE HOEKWONING MET GARAGE/BERGING, UITGEBOUWDE WOONKAMER EN LEUKE TUIN, GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN SCHOLEN, WINKELCENTRUM DROSSAARD EN PARK.

Deze woning is gebouwd in 1976 en vanaf 2007 flink gemoderniseerd. Zo is de woonkamer in 2010 aan de achterzijde ca. 2 meter uitgebouwd en het dakterras daarboven meteen vergroot. In 2012 is de woning opnieuw gevoegd waardoor deze weer een frisse eigentijdse uitstraling heeft gekregen. Ook zijn toen de draairamen vernieuwd en zijn ramen voorzien van dubbelglas. Ook vernieuwing ten aanzien van binnendeuren, wanden, vloeren en plafonds geven het geheel een verzorgde en moderne uitstraling.

Het woonoppervlak is 117 m² met een inhoud van ca. 460 m³.
De overige inpandige ruimte bedraagt 12 m² op de begane grond (is de voormalige garage welke nu gesplitst is in berging en bijkeuken maar voor liefhebbers eventueel ook weer is terug te brengen) en 5 m² op de 2e Verdieping (is de bergzolder met een hoogte boven de 1.5 m).
De gebouwgebonden buitenruimte bedraagt 12.5 m², dit is het dakterras bij de ouderslaapkamer op de 1e verdieping.
Verder is er nog externe bergruimte van 4 m², dit is een eenvoudig tuinschuurtje.
Het perceel is 172 m² groot. U kunt 1 auto parkeren op eigen terrein voor de garage/berging. Aan de zijkant van de woning is bovendien nog extra parkeergelegenheid in de straat.

Indeling begane grond:
Hal, meterkast, moderne toiletruimte met wandcloset en fontein, toegang tot de woonkamer. De speelse woonkamer is mede door de uitbouw ruim van opzet, voorzien van openslaande tuindeuren en heeft een sfeervolle open haard. De woonkamer is opnieuw gestukadoord en afgewerkt met een mooie laminaatvloer. Hier bevindt zich tevens de trapopgang naar boven en een deur naar de bijkeuken. De half open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en deze is voorzien van een nette hoekinrichting uit ca. 2001 met diverse inbouwapparaten (5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser). Ook is hier voldoende plaats voor een eettafel.
De voormalige garage is opgesplitst in een bijkeuken en berging. Deze bijkeuken is na geïsoleerd (plafond en wanden) en er is een raam richting de tuin geplaatst. Deze ruimte zou bijvoorbeeld ook als speel-/werkkamer benut kunnen worden. Voor deze ruimte treft u de berging. Liefhebbers van een garage hebben dus de mogelijkheid om er weer een garage van te maken, de garagedeur zit er nog in. Ook mensen die bijvoorbeeld een praktijk aan huis wensen, hebben hier mogelijkheden!

Op de 1e verdieping zijn vanuit de overloop 3 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn allemaal gemoderniseerd met nette laminaatvloeren en behang of fris geschilderde wanden en plafonds. De ouderslaapkamer is ruimtelijk door het verhoogde plafond en heeft aansluitend een fraaie kleedkamer, ook is er toegang tot een royaal dakterras. De nette badkamer is geheel betegeld en ingericht met een ligbad voorzien van douchescherm, wastafel, wandcloset en designradiator. Tevens treft u hier de wasmachine-aansluiting (welke eventueel ook gerealiseerd kan worden in de bijkeuken beneden). Via een kast op de overloop is er met een losse trap toegang tot een flinke bergzolder. Hier hangt ook de combiketel (Remeha Quinta bj. 2007).

Omdat de woning op de hoek van de straat is gelegen, heeft u veel vrijheid in de tuin. Deze tuin is achterom bereikbaar en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, kunstgras en een houten schutting rondom. Met een ligging op het oosten kunt u zowel genieten van de zon als schaduw. Tevens bevindt zich in de tuin een eenvoudige houten berging. De woning is ter plaatse van dak-, vloer en muur geïsoleerd conform de normering van het bouwjaar. Verder is de woning nagenoeg overal voorzien van dubbelglas.

KORTOM: EEN KEURIG ONDERHOUDEN GEMODERNISEERDE HOEKWONING OP EEN LEUKE CENTRALE PLEK IN DE NABIJHEID VAN ALLERLEI VOORZIENINGEN, ZEKER DE MOEITE WAARD!

Vraagprijs € 264.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

172 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

172 m²

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Hoekhuis met garage

 

Winkels nabij

 

Jonge kinderen in de straat

 

Park nabij

 

Open haard

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's