Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke woning! Aan de mooie Goethesingel is huisnummer 38 te koop; een uitstekend onderhouden woning met drie slaapkamers, een badkamer met ligbad, complete keuken en een gezellige woonkamer. Dankzij de goede isolatie heeft de woning energielabel A; dat ga je merken aan de lage energielasten. De achtertuin is op het zuidoosten, heeft een achterom en een (fietsen)berging met elektra. Helemaal af!
De woning staat in Leesten Oost; een wijk met alle voorzieningen die je dagelijks nodig hebt op loopafstand. Een compleet winkelcentrum, kinderdagopvang, basisschool, skatebaan en speelvoorzieningen voor de kleine en grote buurtkinderen maken het wonen in deze wijk populair. Parkeren kan in de mooie straat en binnen een paar minuten rij je op de N314; dit is een fijne en veilige plek om te wonen voor jong en oud.

Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin kom je bij de entree van deze mooie woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de meterkast, de toiletruimte, woonkamer en de gestoffeerde trap naar de eerste verdieping. Het mooie schilderwerk en de strakke laminaatvloer zorgen ervoor dat je hier niet heel lang hoeft te klussen.
De woonkamer is tuingericht en is lekker licht dankzij de grote ramen; ook heb je leuk uitzicht op de achtertuin. Als je naar de keuken loopt dan zie je links een diepe bergkast onder de trap; ideaal. De keuken heeft een moderne wandopstelling met brede lades en alle benodigde inbouwapparatuur: een brede gaskookplaat met afzuigkap, een combimagnetron en een vaatwasser. Eten doe je gezellig in de keuken; zo zijn de functie eten en zitten/tv-kijken netjes van elkaar gescheiden.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot twee mooie slaapkamers; de hoofdslaapkamer en een prima kinder- of werkkamer. Beide kamers hebben een laminaatvloer en op de overloop ligt tapijt. Ook hier zie je dat de woning zeer netjes is bewoond!
De grote badkamer is ingedeeld met een ligbad met douche, een tweede toilet en een brede wastafel met een spiegelkast en een bergmeubel. Er is een raam voor ventilatie; daarnaast is er mechanische ventilatie in deze mooie, geheel betegelde badkamer.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping; een mooi afgewerkte ruimte met een laminaatvloer, twee ramen en volop bergruimte in de schuinte van het dak. Dit is een prima derde (slaap)kamer en na plaatsing van een dakkapel kun je zelfs een vierde slaapkamer realiseren. Op deze verdieping hangt de cv-ketel, zijn de aansluitingen van de wasmachine en droger en is een werk-/studeerhoek gemaakt.

Exterieur:
De voortuin heeft een pad naar de voordeur, een sierlijke boom en grind waardoor onkruid nauwelijks een kans krijgt. De achtertuin is op het zuidoosten en heeft een groot terras, een grasveld en een houten berging met elektra. Uiteraard is er een poort naar de gemeenschappelijke achterom; ideaal als je met de fiets thuiskomt.
Bijzonderheden:
- Goed geïsoleerde woning (dak-, spouwmuur- en vloerisolatie) met energielabel A;
- Hardhouten kozijnen voorzien van HR isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Het buitenschilderwerk is in 2016 gedaan;
- Mogelijkheid voor een dakkapel aan de achterzijde.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

126 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

75 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijk

 

Rustig

 

Alles op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's