Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilgenlaan 3, Nieuwkoop

Gunstig gelegen eengezinswoning met zonnige achtertuin op het zuidwesten

• Riante berging uit 2013 van maar liefst 10 m2!
• Zonnige tuin op het zuidwesten, dus genieten van de middag en avond zon
• Buitenschilderwerk van 2016 en 2018
• De woning ligt midden in het Groene hart met de grote steden binnen 30 tot 35 minuten te bereiken

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nou gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het prachtig gerenoveerde centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. Zoals aangegeven is Nieuwkoop in het hart van de Randstad gelegen. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en Utrecht in ongeveer 30 tot 35 minuten goed te bereiken zijn.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond
Entree, hal, meterkast, ruim toilet met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft door de raampartijen een prettige lichtinval en beschikt over een schuifpui naar de achtertuin. Aan de achterzijde is de half open keuken gesitueerd. De keuken is opgesteld in een hoek en beschikt over een 4 pits kookplaat, afzuigkap en een losse koel/vries combinatie. Vanuit zowel de keuken als de woonkamer is de zonnig gelegen tuin bereikbaar. De tuin is gelegen op het zuidwesten, dus heeft een gunstige ligging! U kunt hier in de middag en avond genieten van de zon! Achterin de tuin is de berging gelegen. Deze is gebouwd in 2013, is maar liefst 10 m2, goed geïsoleerd en beschikt over elektra.

Eerste verdieping
Overloop met vaste kast en toegang tot 2 slaapkamers (oorspronkelijk 3), de wasruimte en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 12 en 10 m2. De grootste slaapkamer beschikt over openslaande deuren naar het balkon. De badkamer is verplaatst naar de 3e slaapkamer en is daarom erg ruim van afmeting. De badkamer is ca. 7 m2, betegeld in een lichte kleurstelling en beschikt over een ligbad, douchecabine, tweede toilet en een wastafel. De ruimte van de voormalige badkamer is in gebruik als praktische wasruimte.

Tweede verdieping
Overloop met de CV-opstelling (2011/2012) en toegang tot de zolderkamer met dakkapel. Ondanks de hoogte van ca. 1,82 kan deze ruimte prima als 3e slaapkamer gebruikt worden.

Bent u op zoek naar een eengezinswoning met een riante schuur en zonnige tuin? Zoek niet langer! Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Rustig straatje waar de kinderen jaren heerlijk samen hebben kunnen spelen. Gezellig buiten zitten in de voortuin met onze liefste buren.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1961

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

287 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

122 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Huis is goed onderhouden

 

Grote tuin en schuur

 

Veel kinderen in de buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's