Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 384.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De winter is de tijd van lichtjes en gezelligheid. Een combinatie van die twee zorgt voor een aangename sfeer en die is volop aanwezig in deze RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING, die rustig is gelegen aan een doodlopend stukje van de Beukenstuklaan. Zo zorgt de sfeervolle schouw met gesloten gashaard voor gezellige uurtjes aan de keukentafel of op de bank, want vanaf beide plaatsen kunt u genieten van de warmte en sfeer die deze haard afgeeft. In de zomermaanden ervaart u eenzelfde sfeer vanuit de fraai aangelegde tuin, waar het heerlijk toeven is op het zonnige terras of onder de veranda. Welk seizoen het dus ook is: hier is het altijd prettig en sfeervol wonen!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2014 hebben de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- HR-cv-combiketel vernieuwd (ca. 2014);
- inbouwkeuken vernieuwd (ca. 2016);
- deur van het dakterras vernieuwd (ca. 2017);
- buitenschilderwerk opnieuw uitgevoerd (ca. 2018).

Indeling
De ruime entreehal is voorzien van een meterkast, trapopgang, garderobehoek en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De toiletruimte is volledig betegeld met witte wand- en vloertegels. Vanuit de entreehal is ook de inpandige garage/berging bereikbaar, die is te openen met een elektrische roldeur. De gedeeltelijk open keuken is voorzien van een luxe inbouwkeuken in grijs eiken kleurstelling met een antraciet gemêleerd natuurstenen aanrechtblad. Deze in L-vorm opgestelde keuken is in 2016 vernieuwd en is uitgerust met een vaatwasser, spoelbak, close-in-boiler, trekcarrouselkast, 5-pits gaskookplaat, schouwafzuigkap en extra kastenblok met combimagnetron/-oven, elektrische heteluchtoven en grote koelkast. De royale woonkamer is voorzien van een trapkast en vrijstaande schouw met gesloten gashaard. Deze staat garant voor sfeervolle uurtjes aan de keukentafel of op de bank, want de gashaard is zowel vanuit het eet- als het zitgedeelte van de woonkamer zichtbaar. Het plafondhoge raam en de aluminium schuifpui zorgen voor prettig veel lichtinval in de woonkamer.
Wat vloerafwerking op de begane grond betreft is de entreehal voorzien van een licht gemarmerde plavuizenvloer, de keuken van een antraciet gemêleerde plavuizenvloer en de woonkamer van een eiken parketvloer. De ramen aan de voor- en achterzijde op de begane grond zijn allen voorzien van rolluiken.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot de badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 1 met een grijs eikenstructuur laminaatvloer en 1 met een lichte ahornstructuur laminaatvloer. De separate toiletruimte is voorzien van een wandcloset, fonteintje en is volledig betegeld met wit/grijs gemarmerde wandtegels en witte vloertegels. De badkamer is in dezelfde kleurstelling betegeld en is voorzien van een wastafel, ligbad, douchecabine, handdoekenradiator en mechanische ventilatie. De ramen aan de voor- en achterzijde op de eerste verdieping zijn allen voorzien van rolluiken.

2e Verdieping
Voorzolder met aansluiting voor de wasmachine en droger, opstelling van de HR cv-combiketel (merk: Intergas / type: HRE), dakraam, toegangsluik naar extra bergvliering en deur naar het riante dakterras, dat is gesitueerd op het zuidwesten en een fantastisch uitzicht richting de bossen van de Utrechtse Heuvelrug biedt. De ruime 4e slaapkamer is voorzien van bergruimte achter knieschotten en een dakkapel met elektrisch rolluik.
De voorzolder is voorzien van een houtstructuur laminaatvloer en de slaapkamer van massief eiken vloerdelen. Daarnaast is deze verdieping volledig voorzien van kunststof kozijnen en ramen.

Tuin
De fraai aangelegde achtertuin is maar liefst 13,50 meter diep en 9,00 meter breed en is voorzien van sierbestrating, gazon, plantenborders, een pergola en een tuinkast. Op het grote zonneterras kan op zonnige dagen vanwege de ligging op het zuidwesten vrijwel de gehele dag van de zon genoten worden. Toch liever wat schaduw? Laat dan het elektrisch bedienbare zonnescherm zakken of neem plaats onder de veranda, die zich achterin de tuin bevindt. De veranda vormt samen met het houten tuinhuis een mooi en sfeervol geheel, met als prettige bijkomstigheid de circa 11m2 bergruimte die het tuinhuis te bieden heeft.
De voortuin is ingericht met beplanting, grind, twee leilindes en een beukenhaag. Uw auto kunt u op de eigen oprit parkeren en via een pad langs de woning is de achtertuin bereikbaar.

Overige gegevens
Woonoppervlakte: ca. 145m2 (incl. garage/berging)
Inhoud woning: ca. 450m3
Grondoppervlakte: 290m2
Bouwjaar: ca. 1995

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 49m2
Garage/berging: ca. 16m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 8m2
Slaapkamer III: ca. 8m2
Badkamer: ca. 5m2

2e Verdieping
Slaapkamer IV: ca. 10m2
Dakterras: ca. 19m2

Algemeen
Tuinhuis: ca. 11m2
Veranda: ca. 11m2

Omgeving
Deze heerlijk ruime gezinswoning is rustig gelegen aan een -voor auto’s- doodlopend zijstraatje van de Beukenstuklaan, waar slechts 4 woningen gebouwd zijn en nummer 26 de laatste is. De woning bevindt zich in de geliefde woonwijk Petenbos en dat betekent niet alleen veel speelgelegenheden in de directe omgeving, maar ook wijkvoorzieningen als een supermarkt, kapper, cafetaria en basisscholen binnen handbereik! Anderzijds wandelt u binnen 10 minuten in de Prattenburgse bossen of natuurgebied Kwintelooijen. Via de nabijgelegen Rondweg-West en Rondweg-Oost zijn de autosnelwegen A12 en A15 zeer snel bereikbaar.

Kortom: een heerlijk ruime woning waar het in alle seizoenen sfeervol wonen is!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

145 m²

Perceeloppervlakte

290 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

115 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

tuin op het zuiden

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Groene omgeving

 

zij-ingang en acher-ingang naar de tuin en berging

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's