Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruime vooroorlogse hoekwoning met een flinke garage en een riante privacy biedende achtertuin, gelegen op een perceel van 228 m². Deze vooroorlogse woning is keurig onderhouden en is o.a. voorzien van 4 grote slaapkamers. De woning is centraal gelegen in het populaire stadsdeel Strijp, op korte afstand van het centrum van Eindhoven, Strijp S en Strijp R, St Trudoplein om de hoek met alle dagelijkse voorzieningen en diverse restaurants en nabij uitvalswegen. Kortom een fraaie karakteristieke woning op een op een fantastische plek!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal met ronde voordeur voorzien van glas-in-lood (typerend voor de jaren '30). De hal is voorzien van een tegelvloer en de originele wandbetegeling. Meterkast met ombouw. Verdiepte kelderkast onder de trap. Toilet met tegelvloer en closet. Open keuken met tegelvloer, barretje en deur naar achtertuin. De keuken is voorzien van een koelkast, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap, 1 1/2 spoelbak en opbergruimte. Woonkamer met parketvloer, schoonmetselwerk en stucwerk wanden en open haard. De ramen alsmede de achterdeur zijn voorzien van een rolluik.

1e VERDIEPING:
Overloop met vloerbedekking en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 aan voorzijde met vloerbedekking, behang wanden, inbouwkast, wastafel, glas-in-loodraamjes en een rolluik. Slaapkamer 2 aan voorzijde met vloerbedekking, behang wanden, glas-in-loodraampjes en een rolluik. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met vloerbedekking, behang wanden, inbouwkast, wastafel en een rolluik. Badkamer met tegelvloer, gedeeltelijk betegelde wanden, ligbad, wastafel in meubel, toilet, deur naar platdak met rolluik en wasmachine-aansluiting.

2e VERDIEPING:
Voorzolder/overloop met houten vloer, dakraam en luik naar bergzolder. Opstelling cv-combiketel (Vaillant). Slaapkamer 4 aan voorzijde met vloerbedekking, inbouwkast en dakkapel.

TUIN & GARAGE:
Geheel omheinde achtertuin met terras, gazon, vaste beplanting, buitenkraantje en achterom. Grote aangebouwde garage met elektrisch bedienbare garagedeur. De garage heeft een betonvloer en is voorzien van elektra en warm en koud water.

ALGEMEEN:
- Ruime hoekwoning met garage en riante privacy biedende achtertuin.
- De woning is centraal gelegen in het populaire stadsdeel Strijp, op korte afstand van het centrum van Eindhoven, Strijp S en Strijp R, St Trudoplein om de hoek met alle dagelijkse voorzieningen en diverse restaurants en nabij uitvalswegen.
- Voorzien van diverse authentieke elementen zoals de ronde voordeur, glas-in-lood en de wandbetegeling in de hal.
- Grote garage met elektrisch bedienbare deur.
- De buitenzijde van de woning is in 2012 geschilderd.
- De begane grond is voorzien van dubbele beglazing.
- Nagenoeg geheel voorzien van rolluiken.
- Riant perceel van 228 m².
- Inhoud: 571 m³.
- Woonoppervlakte: 132 m².
- Aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1938

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

571 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

228 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

117 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's