Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat ligt deze hoekwoning toch leuk aan de centrale groenzone van Rijkerswoerd. De woning heeft een royaal perceel van maar liefst 190 m2, is aan de achterzijde vrij gelegen, heeft een uitgebouwde woonkamer, half open keuken en 3 slaapkamers. Kom kijken en  laat je verrassen door de ruimte!

Indeling
Begane grond:
Via de bestrate oprit betreed je de woning. In de (vergrote uitgebouwde) hal is een luxe toilet (nieuw) en een toegang tot de berging. De woonkamer heeft een fraaie houten vloer, gedeeltelijk een verlaagd plafond met inbouwspotjes en een sfeervolle open haard..Vanuit de woonkamer zijn er twee openslaande deuren naar de tuin De half open U-vormige keuken in landhuisstijl ligt aan de voorzijde en is voorzien van alle benodigde apparatuur. Er is een open verbinding met de woonkamer, hierdoor kan je altijd gezellig contact houden tijdens het koken. Via de open trap ga je naar de ....

Eerste verdieping:
via de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3, eenvoudig terug te brengen) De masterbedroom heeft een oppervlakte van 16 m2 en heeft een ingebouwde kastenwand met louvredeurtjes. De andere kamer heeft een oppervlakte van 10 m2 en heeft eveneens een inbouwkast met louvredeurtjes, De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer. De luxe badkamer is net nieuw en is in de kleurstellingen van deze tijd uitgevoerd. Het heeft een inloopdouche, zwevend toilet, designradiator en wenge wastafelmeubel. Via trap ga je naar de…

Tweede verdieping:
overloop met wasmachine-opstelling, cv ketel en opbergmogelijkheden, De slaapkamer heeft een groot dakraam, veel opbergmogelijkheden en een oppervlakte van ca. 14 m2. Ook deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer

Tuin:
De onderhoudsvriendelijke achtertuin met achterom is op het noordoosten gelegen. Aan de zijkant van het huis is een houtenberging gebouwd. Aan de achterzijde is de centrale groenvoorziening van Rijkerswoerd gelegen, Ideaal met opgroeiende kinderen. Zij kunnen hier veilig spelen. De tuin is grotendeels bestraat.

Bijzonderheden:
+ parkeerplaats op eigen terrein
+ uitgebouwde woonkamer
+ uitgebouwde vergrote hal/entree 
+ fraaie opdekdeuren
+ nieuw(e) toilet en badkamer
+ vrije ligging aan de achterzijde
+ onderhoudsvriendelijke tuin met sierbestrating
+ fraaie houten vloer in woonkamer
+ rustige straat met voldoende parkeergelegenheid
+ groot perceel van 190 m2
+ op korte termijn beschikbaar

Omgeving:
Door de centrale ligging in “Rijkerswoerd”  is de woning ideaal geschikt voor zowel gezinnen, starters en ouderen. Kinderen kunnen vrij spelen in de directe omgeving van de woning, Daarnaast geniet je tevens van een rustige woonomgeving.  Op korte loopafstand zijn het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, openbaar vervoersvoorzieningen en het ‘Zeegbos’ te vinden. Diverse belangrijke uitvalswegen in de directe omgeving waaronder de Pleyroute naar Arnhem Noord, A15, de A325 en de A50 zijn snel te bereiken.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag zijn 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor het eerstvolgende open huis op onze website welke woningen er aan meedoen..

Aanvaarding:
in overleg, kan op korte termijn


Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Voorbeeld anekdote: De Belle van Zuylenstraat 50, Arnhem is een heerlijk plek om te wonen. Het is een genot om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Een fijne tuin om zomers met familie, vrienden of buurtgenoten te genieten met een glas wijn !””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1992

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

440 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

190 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

rustige omgeveing voor kinderen

 

alles op loop/fietsafstand bereikbaar

 

openbaarvervoer dichtbij

 

heerlijk ruim huis om in te wonen met eigen oprit

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's