Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 479.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de rand van woonwijk De Muur bieden wij u te koop aan dit riante, GESCHAKELDE HERENHUIS met UITGEBOUWDE WOONKEUKEN, werkkamer op de begane grond, ruime woonkamer met dakterras en een nieuw aangelegde en sfeervolle achtertuin.

Bij binnenkomst merkt u gelijk dat dit een zeer ruime en lichte woning betreft, de hal brengt u naar de grote werkkamer die is gerealiseerd in de voormalige garage. Hier heeft u ruimte voor hobby en of werken aan huis. Dit is ook een mooie slaapkamer maar als u dit weer in gebruik wilt nemen als garage is dat ook mogelijk. Via de hal, met vernieuwde toiletruimte, bereikt u de sfeervolle en uitgebouwde woonkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur en diverse opbergmogelijkheden. Deze leefkeuken beschikt over voldoende ruimte voor een groter formaat eettafel en heeft door de grote raampartijen mooi zicht op de nieuw aangelegde achtertuin. Extra ruimte bevindt zich naast de keuken in de vaste kasten met bijvoorbeeld de opstelplaats voor uw wasapparatuur. De begane grond beschikt over vloerverwarming en bijverwarming. De dubbele tuindeuren brengen u naar de fraai aangelegde achtertuin met sfeervol terras, groen en een houten berging met achterom.

De zeer royale woonkamer bereikt u via de gerenoveerde trapopgang. Deze woonkamer is maar liefst 49 m2 groot en heeft diverse indelingsmogelijkheden. Het dakterras is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en gepositioneerd op het Zuiden. In zowel zomer- als wintermaanden geniet u hier van een prachtig vrij uitzicht met zicht op de voorbij varende schepen in het Amsterdam-Rijnkanaal. Deze mooie woonverdieping is uitgerust met een houtkachel en afgewerkt met een mooie eiken vloer met glad gestuukte wanden en plafond.

De tweede verdieping is te bereiken vanuit de tussenhal op de eerste verdieping en hier is eveneens de trapopgang opnieuw bekleed. De overloop brengt u naar de complete badkamer met ligbad én douche, de drie slaapkamers en het separate toilet.

Deze instapklare woning is uitstekend onderhouden en recent voorzien van keralit gevelbekleding, dit is een zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal waardoor de beplating niet meer geschilderd hoeft te worden.

De ligging is uitstekend, op wandelafstand van groot park “Schoneveld”, nabij winkelcentrum Castellum met haar NS-station en uitvalswegen richting A-27, A-12 en natuurgebieden. Kortom een woning die u in uw zoektocht naar uw ideale woning zeker niet mag overslaan!

Bouwjaar: 2006. Woonoppervlak: 171 m2. Dakterras: 14 m2. Inhoud: 587 m3.

Indeling:

Begane grond:
Parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde van de woning.

Entree/hal, garderoberuimte, meterkast, vernieuwde toiletruimte met fonteintje en toegang tot de werk- / slaapkamer van 19m2 (voormalige garage).

Toegang tot de ruime en uitgebouwde woonkeuken met luxe keukenopstelling voorzien van veel kastruimte en de volgende inbouwapparatuur: vaatwasmachine, oven, combi-oven in separate kast, 5 pits gaskookplaat met rvs-afzuigkap op draaibare kolom en als afwerking een prachtig granieten aanrechtblad. Voldoende ruimte voor een groter formaat eettafel en een leuk zit gedeelte.

Twee kastruimtes waaronder de trapkast met pomp voor de vloerverwarming en een ruimte voor de wasmachine en droger.

Dubbele tuindeuren naar de achtertuin met houten berging en achterom. Deze tuin is recent opnieuw aangelegd en te zien geweest in het tv-programma Eigen Huis en Tuin.

Eerste verdieping:
Middels het lichte trappenhuis bereikt u de woonverdieping. Deze verdieping is uitgerust met een houtkachel en heeft veel lichtinval door de grote kozijnpartij met dubbele tuindeuren naar het zonnige dakterras. Dit terras is gesitueerd op het Zuiden, heeft een elektrisch zonnescherm en biedt een vrij uitzicht over Amsterdam-Rijnkanaal. Afgewerkt met een houten vloer en glad gestuukte wanden en plafond!

Tweede verdieping:
Overloop met toegang tot de slaapkamer aan de achterzijde van de woning, separate toiletruimte, volledig betegelde badkamer met wastafel, ligbad, inloopdouche en designradiator. Twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning met eveneens een fraai uitzicht. De stookruimte c.q. berging is uitgerust met een C.V.ketel.

Bijzonderheden:
- Fraai gebouwd HERENHUIS met UITGEBOUWDE woonkeuken.
- Slaap- /werkkamer op de begane grond (voormalige garage);
- Woonkamer met dakterras en houtkachel;
- Parkeerplaats op eigen terrein;
- Gevelbekleding recent vervangen door Keralit (onderhoudsvrij);
- Begane grond uitgerust met vloerverwarming;
- Tuin opnieuw aangelegd;
- Trapopgangen opnieuw bekleed met hout;
- Woonkamer v.v. eiken vloer en glad gestuukte wanden en plafond;
- Dakterras van 14 m2 (Z);
- Nabij groot park gelegen;
- Kinderrijke woonomgeving;
- Gunstige ligging t.o.v. scholen en uitvalswegen;
- Bekijk de plattegronden voor de ruimtelijke indeling;
- De video geeft een mooie sfeerimpressie;
- Exact gemeten.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

587 m³

Woonoppervlakte

171 m²

Perceeloppervlakte

215 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's