Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op korte afstand van Utrecht stad komt deze goed onderhouden en ruime tussenwoning binnenkort vrij! Word jij de nieuwe eigenaar?

Je hebt hier aan de voorzijde vrij uitzicht over het groen en het Amsterdam-Rijnkanaal. De woning ligt in de kindvriendelijke en rustige wijk “Schepenbuurt”. Deze woonwijk is gesitueerd tussen Oog in Al en Zuilen in en ligt direct naast het Amsterdam-Rijnkanaal. Ook ligt de Schepenbuurt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen en openbaar vervoer, op loopafstand tref je het treinstation Utrecht Zuilen. Met de fiets ben je binnen 10 minuten in de historische Utrechtse binnenstad en het Centraal Station/Hoog Catharijne. Daarnaast steek je zo de brug over naar het gloednieuwe “tweede stadshart” van Utrecht; Leidsche Rijn Centrum.

Deze ruime eengezinswoning beschikt o.a. over een royale uitgebouwde living met half open keuken en dubbele deuren naar de achtertuin, 3 royale slaapkamers, een lichte badkamer, een balkon en een vrijstaande stenen schuur. Doordat je geen overburen hebt is er een prachtig en vrij uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal. De woning is door de jaren heen keurig onderhouden en extra geïsoleerd. Daarnaast is de woning aan de achterzijde uitgebouwd.

Indeling begane grond:
Entree, hal met toiletruimte en meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar het woongedeelte. De royale woonkamer is uitgerust met een neutrale laminaatvloer. Aan de voorzijde tref je de eetkamer met een mooi uitzicht naar buiten. Daarnaast is in het woongedeelte een praktische trapkast en gestuukte wand- en plafondafwerking. De keuken ligt aan de achterzijde en is vrij eenvoudig uitgevoerd en voorzien van enkele losstaande apparatuur. Vanuit de tv-zithoek bereik je middels de dubbele openslaande deuren de achtertuin met achterom en grote stenen schuur van ca. 10 m2. De achtertuin is in 2016 vernieuwd en voorzien van fraaie donkere keramische terrastegels en een buitenkraan.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot twee riante slaapkamers (voorheen drie) en de badkamer. De lichte badkamer is uitgerust met een ligbad/douche, wastafel en tweede toilet. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een eigen balkon van ca. 10 m2. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van een praktische inbouw- en trapkast.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping beschikt het huis over een riante derde slaapkamer afgewerkt met een keurige laminaatvloer, gestuukte wanden en plafond met fraaie spotverlichting. De tweede verdieping wordt momenteel gebruikt als een grote slaapkamer maar kan ook eenvoudig worden opgedeeld in twee aparte kamers. Deze woonlaag is in 2015 uitgebreid middels een dakopbouw voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Ook tref je op deze verdieping een separate berg/wasruimte met plek voor de CV combi ketel (Nefit, 2016), wasmachine, droger.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlak 107 m²;
- Inhoud 380 m³;
- Bouwjaar woning 1946;
- Uitgebouwde woonkamer;
- Achterpui vernieuwd in 2013;
- Nefit CV combi ketel (2016)
- Dakopbouw 2015 v.v. kunststof kozijnen met HR++ glas;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Voorzien van vloerisolatie en dakisolatie;
- Verdiepingsvloeren geïsoleerd;
- Buitenschilderwerk grotendeels uitgevoerd in 2018;
- Tuin vernieuwd in 2016;
- Gratis parkeren in de wijk;
- Oplevering in overleg.

Interesse? Je bent van harte welkom om te komen bezichtigen samen met je NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 10 jaar lang genoten van de Fregatstraat 181, te schepenbuurt. Het is echt een top locatie, 10 minuten fietsen en je bent in het centrum, station Zuilen op loop afstand, leuke horeca faciliteiten en veel gezelligheid! “In de zomer staan de terras deuren open en is de tuin echt een onderdeel van het huis. We hebben mooie keramische tegels, wat onderhoudsvrij is (geen onkruid of groene aanslag) Het parkje voor bij het Amsterdam rijnkanaal worden veel buurt Barbecues georganiseerd, vrij blijvend en aansluiten als je daar zin in hebt.””

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1946

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

380 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

93 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

22 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Nieuw dak met afgewerkte verdieping

 

Veel activiteiten in de buurt, leuk als je mee doet, ook prima als je dat niet wilt. Buurt huis organiseert veel voor kinderen als sinterklaas intocht, disco etc.

 

Taxatie waarde van 350.000

 

Mr black and the white ox op loop afstand

 

Strand oog in al (soia) op loop afstand

 

Speeltuin midden in de wijk

 

Onderhoudsvrij en afgewerkte tuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's