Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 158.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rudolfstraat 13 te Hengelo (O)

Op korte afstand van het centrum van Hengelo in een karakteristiek straatje bevindt zich deze jaren '30 erkerwoning met royale living, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers waarvan één met dakkapel en een ruime garage/berging.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en vaste trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken, bijkeuken met toilet en de badkamer.

De hal is uiterst sfeervol.... een voordeur met daarboven een glas in lood raampartij, hoge plafonds en de fraai betegelde vloer geven u bij binnenkomst direct al het jaren '30 gevoel mee.

De lichte woonkamer van circa 28 m² is royaal van uitvoering en voorzien van een schouw met gashaard. Aan de voorzijde heeft u als bewoner de beschikking over een royale erker, opgetrokken in de jaren dertig stijl, met een riant uitzicht op de voorgelegen Rudolfstraat. De openslaande tuindeuren in de achtergevel zorgen ervoor dat u zowel in het voor- als najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

Vanuit de woonkamer is er directe toegang tot de keuken van circa 7 m². De keuken, vernieuwd in 2016, is voorzien van een moderne inbouwkeuken, welke afgewerkt is met een kunststof aanrechtblad. Als gebruiker/bewoner heeft u de beschikking over de navolgende (inbouw)apparatuur: vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast met vriesgedeelte en een magnetron. Onder de trapopgang een royale kelderkast voor al uw proviand.

Het achter portaal (bijkeuken) geeft toegang tot het toilet. Daarnaast vindt u in deze ruimte de aansluitingen voor de wasmachine, wasdroger en de opstelplaats voor de Cv-ketel.

Vanuit het achter portaal (bijkeuken) is er toegang tot de badkamer, welke in lichte kleurstelling is betegeld en voorzien van een ligbad, wastafel, douche met cabine en een designradiator. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze via een te openen raam.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste trapopgang naar de tweede verdieping en een tweetal slaapkamers van circa 13,5 en 10 m². Beiden zijn voorzien van vaste kastruimte. Het slaapkamer kozijn aan de voorzijde is nog uitgerust met een hand bedienbaar rolluik.

Tweede verdieping:
Overloop met knieschoten onder de schuine zijden (volop bergruimte) en een 3e slaapkamer van circa 10,5 m² met riante dakkapel.

Tuin en garage
De tuin is gelegen op het noorden, maar heeft door haar diepte nog volop zonlicht. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de schaduw. Achter in de tuin een royale stenen garage/berging (in spouw) van bijna 33 m² met elektra aansluiting. Toegang tot de garage is er middels twee openslaande garage deuren of een 'normale' loop deur.

Achter in de tuin vinden we een houten overkapping/zitgelegenheid met elektra aansluiting. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin van het voorjaar tot het najaar.

Overige bijzonderheden:
Het huis in gebouwd omstreeks 1930, de perceeloppervlakte bedraagt 163 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 378 m³. De centrale verwarming en de warmwatervoorziening geschieden door middel van een Bosch HRC Cv-ketel van het bouwjaar 2010 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

378 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

163 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's