Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 292.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in een luxe appartement nabij de Historische binnenstad van IJsselstein gelegen? Van harte welkom, dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Onder bijzondere architectuur is dit statige appartementencomplex ”de Fransche Poort “, gebouw Bleu, gebouwd. Het appartementencomplex is het het jaar 2008 gebouwd.
De woning is gelegen op de eerste verdieping van het complex, is voorzien van een lift en daardoor geschikt voor iedere doelgroep.
Jij hebt de beschikking over twee slaapkamers, een badkamer met alle voorzieningen en een ruime woonkamer met een open keuken.
Verder heeft u de beschikking over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Parkeren is voor jou dus nooit een probleem en met de aankomende wintermaanden krijg jij geen koude handen, door het krabben van de autoruit.

Op korte afstand van de woning bevinden zich een tal van voorzieningen, hierbij kun je denken het openbaar vervoer, een busrit naar Utrecht of Rotterdam of de tram naar Nieuwegein en Utrecht, uitvalswegen (A2, A12 en N210), scholen en diverse winkelcentra.
Ga jij in je vrije tijd liever een hapje eten buiten de deur of even snel winkelen in het stadje? Goed nieuws! De gezellige binnenstad bevindt zich namelijk op loopafstand van het complex! Fijn he?

Zie jij jezelf hier al helemaal wonen? Wij plannen graag met jou een afspraak in om de woning 'live' te bezichtigen. Zo kun jij optimaal kennis maken met de woning en haar omgeving.

Wij nemen je graag nog even kort mee door de woning:

Indeling:

Begane grond:
Ruime entree/centrale hal met liftinstallatie, trappenhuis en bellenplateau.

Eerste verdieping:
Entree/hal met toilet, meterkast en een gang naar diverse vertrekken. Laten we beginnen de in de woonkamer. De woonkamer en keuken zijn tezamen 32m2 groot. Door de grote raampartijen is de woonkamer voorzien van veel lichtinval en door zijn rechthoekige indeling speels in de te delen.
De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals: een koelkast, combi-/oven magnetron, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap. De keuken en woonkamer zijn zoals eerder aangegeven gesitueerd in één ruimte. Laten we teruggaan naar de hal om de andere vertrekken te ontdekken.
Vanuit de hal hebben we toegang tot een twee tal slaapkamers, de badkamer en een "technische ruimte", waar zich de droger-/wasmachineaansluiting en de cv ketel zich bevinden. De slaapkamers zijn 12 en 7 m2 groot en de complete badkamer is voorzien van een douchehoek, ligbad en wastafel.
Het gehele appartement is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Energielabel A;
- De woning is geschikt voor iedere doelgroep, van jong tot oud;
- Eigen parkeerplaats in de onderliggende garage;
- Er is een lift aanwezig;
- Het complex is in 2008 onder bijzondere architectuur gebouwd;
- Op loopafstand van de gezellige binnenstad van IJsselstein;
- De servicekosten voor de woning bedragen € 146,- per maand;
- De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 15,31 per maand.

Oplevering: in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb tien jaar met veel plezier op de Dolomieten 6 gewoond, samen met mijn dochter. Het fijne aan dit appartement vind ik dat het van alle gemakken voorzien is. Ik rijd de garage in en ben binnen. Een veilig gevoel. De buren zijn allemaal erg aardig en elk jaar wordt er een borrel- en een zomerse snackavond georganiseerd door de VVE.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

238 m³

Woonoppervlakte

72 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Box

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Comfortabel

 

Dichtbij het gezellige centrum van IJsselstein

 

Mooi complex

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's