Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom bij Herteveld 17 te IJsselstein!

Jouw nieuwe [t]huis is gelegen in de geliefde IJsselsteinse woonwijk "Achterveld-Noord".
Deze woonomgeving is zeer kindvriendelijk te noemen, mede omdat de woning in een autoluwe straat is gelegen met aan de voorzijde een speeltuin. De kinderen kunnen letterlijk voor de deur spelen en jij kan vanuit huis een oogje in het zeil houden. Dat geeft een goed gevoel!

Verder beschikt dit woonhuis over een uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en een luxe, open keuken. De woonkamer is aan de achterzijde 2,5 meter uitgebouwd. Hierdoor is de totale lengte van de begane grond maar liefst 11.05 meter. In totaal beschik je over vier slaapkamers, een nette badkamer en de achtertuin is gelegen op het zuidwesten.

Praktische zaken zoals boodschappen doen is eenvoudig. Winkelcentrum "Achterveld" is namelijk dichtbij. Dit kleinschalige winkelcentrum is voorzien van alle winkels voor jouw dagelijkse behoeften.
Op korte afstand van de woning is het openbaar vervoer gelegen. Je kan met de bus rechtstreeks naar de Uithof-Utrecht en met de tram naar Nieuwegein en/of Utrecht.
Binnen enkele minuten is de gezellige binnenstad van IJsselstein te bereiken met de auto of de fiets.

Krijg jij al een goed gevoel bij de woning? Wij plannen graag een afspraak met je in en nemen je graag eerst nog even kort mee door de woning.

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, garderobe ruimte, toilet met fonteintje, een handige trapkast voor de boodschappen en toegang tot de woonkamer en open keuken.
De woonkamer is 2,5 meter uitgebouwd en door de grote raampartijen voorzien van veel lichtinval. Aan de voorzijde is de open keuken geplaatst, deze ruimte heeft een leuke bar, waar je gezellig koffie kunt drinken of lekker kan lunchen.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een Quooker en is op maat gemaakt door een professioneel keuken- en meubelmaker, waardoor er een mooi en luxe geheel is ontstaan.
De gehele begane grond is voorzien van een grijze pvc-vloer.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot drie slaapkamers en een moderne badkamer met wastafel, toilet en een ligbad met douchegelegenheid. De slaapkamers zijn 14, 8 en 7 m2 groot. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Ruime overloop met bergruimte, opstelplaats voor de cv-ketel en wasmachine-/droger aansluiting en toegang tot de 4e slaapkamer.
De vierde slaapkamer is voorzien van een dakkapel en is 13 m2 groot. In deze kamer is een rij kledingkasten geplaatst, hierdoor is erachter extra bergruimte gecreëerd.

Bijzonderheden:
- Energielabel B;
- 4 slaapkamers;
- Aan de voorzijde is een speelveld gelegen;
- De woning is gelegen in een autoluwe woonomgeving;
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig;
- Voorzieningen op korte afstand van de woning gelegen.

Kortom; Ben jij op zoek naar een goed afgewerkte woning in een rustige woonomgeving, met voldoende ruimte, op redelijk korte afstand van voorzieningen en waar eventueel jouw kinderen veilig kunnen spelen? Dan staat de deur voor jou al open! Gaan wij je zien?

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben een heerlijke tijd gehad in het huis op Herteveld 17. De kinderen konden lekker veilig spelen en we konden gemakkelijk op ze letten vanuit huis.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

120 m²

Perceeloppervlakte

116 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij winkelcentrum

 

Veel ruimte in de huiskamer door uitbouw

 

Heerlijke extra kamer op zolder door dakkapel

 

Fijne badkamer

 

Hele fijne op maat gemaakte keuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's