Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zeer fraai gelegen in rustige woonomgeving nabij de binnenstad, goed onderhouden 3-kamer appartement (voorheen 4 kamer) op de 1e woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex met zonnig balkon op het zuidwesten en 2 aparte bergingen waarvan een zeer praktisch naast de voordeur.

De wijk Liendert is een van de Amersfoortse wijken die erg in trek is voor startende mensen op de woningmarkt van Amersfoort. De wijk is een mooie mix van af en toe een locatie met hoogbouw, gecombineerd met laagbouw.

Daarnaast beschikt de wijk over diverse groengordels. Ten noorden van de wijk is een breed groen recreatiegebied wat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum, evenals een sporthal. Tegelijk is ook het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Utrecht en bijvoorbeeld Zwolle zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:

Royale en lichte woonkamer met vrij uitzicht, deur naar zonnig balkon over de gehele breedte, toegang tot ruime zijkamer. De woonkamer, zijkamer en keuken zijn voorzien van een massieve Jatoba houten vloer. Bij de keuken is een slaapkamer betrokken waardoor er een zeer ruime leefkeuken ontstaat. Deze keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals een vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat, oven en een zeer royale Amerikaanse koelkast. Slaapkamer met vrij uitzicht aan achterzijde. Nette tot aan het plafond betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting. Separaat toilet.

Praktische extra berging op het bordes naast de voordeur. 2e separate fietsenberging op de begane grond.

Bijzonderheden:
-Voorzien van dubbel glas
-De servicekosten bedragen € 184,= per maand (inclusief voorschot verwarming á € 72,=)
-Het appartement is gelegen in rustige, ruim opgezette woonomgeving nabij de binnenstad, buurtwinkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
-Bouwjaar circa 1965
-Woonoppervlakte ca 99 m2

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wat een heerlijk appartement; we hebben hier jaren met heel erg veel plezier gewoond! De woonkamer is enorm ruim doordat de oorspronkelijke hal bij deze ruimte getrokken is. Door de hoge ramen aan de voorkant van het huis komt er overdag lekker veel licht binnen. Met openslaande deuren kom je van de woonkamer in een zijkamer, waar wij een fijn kantoortje van hebben gemaakt. Ook in de keuken is alle ruimte. Wij hebben hier altijd met heel veel plezier voor vrienden en familie gekookt, terwijl zij toekeken met een lekker drankje. De bar in de keuken is hiervoor de perfecte plek! De zon staat in de middag en avond op het balkon, dus op mooie dagen zit je hier altijd goed! Wij zaten ’s zomers altijd heerlijk op onze zelfgebouwde balkonbank, en hadden het voor de rest vol staan met leuke planten. Wat ontzettend fijn is aan dit appartement, is dat er ook nog eens drie bergingen zijn: het fietsenschuurtje beneden, de binnenberging en de berging op de hal, direct naast de voordeur. Ideaal om alle spullen die je misschien niet dagelijks nodig hebt, zo binnen handbereik te hebben. Iedereen die voor het eerst in dit appartement binnenkomt benoemt zonder uitzondering wat een fijn en ruim appartement dit is - iets wat je van buitenaf gezien misschien niet zou verwachten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

326 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Elektrische boiler huur

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dichtbij de binnenstad

 

Ruime woonkamer

 

Grote keuken

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's