Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Theo van Loonstraat 11 te Hengelo (O)

Prima gelegen VRIJSTAANDE EENGEZINSWONING met vier slaapkamers, werkkamer, royale L-vormige living, leefkeuken, garage, carport en een eigen royale oprit. Het geheel is gelegen op een ruim perceel in een rustige straat in de geliefde woonomgeving van Groot Driene, met alle noodzakelijke voorzieningen in de directe nabijheid!

Indeling:
Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping, woonkamer, keuken, bijkeuken en de garage.

Het toilet is modern van uitvoering, voorzien van een hangtoilet met ingebouwde spoeling inclusief fontein en designradiator.

De woonkamer is royaal, meet een oppervlakte van circa 35 m² en is voorzien van een schouw met houthaard. Er is voldoende ruimte voor een ruime zithoek en grote eettafel.

Vanuit de woonkamer is de keuken van circa 20 m² toegankelijk middels dubbele openslaande deuren. De keuken is voorzien van een inbouwkeuken in hoekopstelling met de volgende inbouwapparatuur:
vaatwasser, combimagnetron-/oven, 4-pits inductiekookplaat, uittrekbare afzuigschouw en een dubbele RVS spoelbak. De openslaande tuindeuren in de achtergevel zorgen ervoor dat u zowel in het voor- als najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, welke voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Het betreft een comfortabele, lichte ruimte voorzien van elektraaansluiting, wateraansluiting en verwarming. Vanuit de bijkeuken heeft u middels een openslaande deur toegang tot de achtertuin en de garage.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trapopgang richting de tweede verdieping, een drietal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 12, 11 en 11 m². De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van vaste kastruimte (3 schuifdeuren).

De badkamer is betegeld in de chique zwart/witte kleurstelling en is voorzien van een vaste wastafel, ligbad met douchegelegenheid, hangend toilet en een designradiator. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze middels een openslaand raam.

Tweede verdieping:
Overloop met bergruimte (middels knieschotten), een werkkamer van circa 7 m² en een 4e slaapkamer van bijna 11,5 m².

Tuin/carport en garage:
De tuin is aangelegd met bestrating, borders, gazon en beschikt over een ruim terras waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Aan de zijkant van de woning heeft u de beschikking over een royale carport met achtergelegen garage. De garage meet een oppervlakte van circa 23 m² en is voorzien van verwarming, elektra en wateraansluiting. Tevens vinden we hier de opstelplaats voor de Cv-ketel.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1973, de perceeloppervlakte bedraagt 396 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 607 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorzieningen geschieden door middel van een Intergas HR Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (eigendom). De woning is geheel voorzien van muurisolatie, glasisolatie, vloerisolatie (m.u.v. de garage) en dakisolatie (m.u.v. het overloopgedeelte op de 2e verdieping en de kamer achter met dakkapel).

Heeft u interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in. Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op www.nvmtwente.nl.

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

607 m³

Woonoppervlakte

152 m²

Perceeloppervlakte

396 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

262 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's