Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 267.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Hoe heerlijk is het om zorgeloos te kunnen verhuizen naar een woning waar je alleen maar je eigen stempel hoeft te drukken met je meubels en een sausje! Dat kan bij deze hoekwoning met vier slaapkamers aan de Blauwe Arendstraat in Krommenie. Want deze woning is grondig aangepakt op meerdere fronten: verruiming, isolatie, onderhoud en comfort.

In de basis was dit al een prima woning want gebouwd in de periode dat er nog grond beschikbaar was en degelijkheid troef was. Dat zie je onder meer terug in de tuin, maar liefst 9 meter diep (exclusief schuur) en 6 meter breed. Daar heb je de hele dag door zon, ongeacht de oriëntatie. Fraai betegeld en fijn beschut geniet je hier tot laat in de avond van het buitenzijn. Geen wonder dat het balkon op de eerste en de dakkapel op de tweede verdieping aan deze kant geplaatst zijn.
Met laatstgenoemde werd, in combinatie met dakramen, een heerlijk lichte ruimte gecreëerd, smaakvol afgemaakt met strak stucwerk en inbouwverlichting.

De zorg, die besteed is aan dit zoldervertrek, zie je terug in de hele woning. Door niet alles tegelijk aan te pakken maar klus voor klus, is een geheel ontstaan waar eersteklas materialen, vakmanschap en zorgvuldig denkwerk hun vruchten hebben afgeworpen. De keuken is voorzien van allerlei inbouwgemak, zoals koelkast, en een stijlvol roodgranieten aanrechtblad. De rvs kookapparatuur, met zespits gaskookplaat, combi-oven én combi-magnetron, maken het af. Alles wat je nodig hebt, is er, en van uitstekende kwaliteit. Zo is ook de badkamer aangepakt.
Dit zijn slechts voorbeelden van de projecten die zijn aangepakt, zichtbaar en onderhuids. Zowel binnen als buiten kan deze woning er weer decennialang tegen!

Indeling:
Begane grond, met verwarmde plavuizen vloer: entree, hal met meterkast en trapopgang. Toilet met fontein. Royale doorzonwoonkamer met buitenzonwering aan de tuinzijde. Keuken met roodgranieten werkblad en rvs apparatuur als losstaande zespits gaskookplaat met achterwand en ladenkast, wasemkap, koelkast, combi-oven en combi-magnetron. Openslaande deur naar fraai betegelde en volledig beschutte achtertuin met vrijstaande stenen berging en achterom.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Slaap- of werkkamer aan tuinzijde met openslaande deur naar balkon. Tweede en derde slaapkamer (beide 12 m2). Geheel betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel met verwarmde spiegel en vloerverwarming.

Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie (2011) en aansluitingen wasmachine en -droger. Dakraam en dakkapel. Vierde slaapkamer met dakkapel en dakramen.

De Blauwe Arendstraat ligt centraal in Krommenie, vlakbij de uitvalsroute naar het Rijkssnelwegennet. Binnen een paar minuten rijd je op de A8 richting Amsterdam of de A9 naar Haarlem of Schiphol. Doordat de Blauwe Arendstraat zelf geen verbindingsweg is, spelen de kinderen hier naar hartelust op straat en crossen ze ongehinderd op hun fietsjes over de stoepen en de pleinen. De speelplaats, met ook toestellen voor de allerkleinsten, ligt in de straat.
Winkelen, zowel voor de dagelijkse boodschappen als puur voor de pret, kun je lopend af. Scholen, sport en spel zijn met de fiets allemaal binnen een paar minuten te bereiken. Voor zowel volwassenen als opgroeiende kinderen is Krommenie een fijne woonplek. Er is een uitgebreide Bieb, een hypermodern binnen- en buitenzwembad en een rijk verenigingsleven.
De begrenzing met de vrije natuur ligt aan de rand van het dorp. Hier gaat de randstad over in platteland, met alle wandel- en fietsplezier in zich. Daarnaast is het strand met de duinen nog geen kwartier rijden.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 101 m2;
- inhoud 325 m3;
- perceelgrootte 122 m2 eigen grond;
- kunststof ramen en kozijnen;
- degelijk geïsoleerd en perfect onderhouden;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Met veel passie en overgave is van deze voormalige huurwoning, zelfs tijdens de huurperiode, door de bewoners een mooi gezellig huis van gemaakt. Top firma's, Ton Scholten, Beenders stucadoors, Brugman keukens, en Aanblik, hebben hun stempel gedrukt op deze woning. Door het plaatsen van een dakkapel over de volle breedte, heft deze woning zeker een positieve boost gekregen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1950

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

122 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Diverse scholen, zowel basis als voortgezet onderwijs, sportvoorzieningen en voldoende winkels

 

Goede aansluiting tot A8 en A9 en station binnen bereik

 

Mooi fietsgebied voor de ontspanning

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's