Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 315.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zaanstraat 136 Leiden

Op rustige en populaire locatie nabij het Rijn en Schiekanaal gelegen ruime, uitgebouwde 5 kamer hoek eengezinswoning (circa 116 m2 vloeroppervlakte) met voor- en goed op de zon gelegen achtertuin (zuid/westen). Schuur en achterom, door de brede poort en grote schuur kan deze woning ook zeer interessant zijn voor motorrijders.

Gunstig gelegen nabij kleinschalig winkelcentrum met supermarkt, scholen (basis - en voortgezet onderwijs), sport - en speelfaciliteiten (Park Mathilo), uitvalswegen o.a. Rijksweg A4 Amsterdam/Schiphol - Den Haag en N11 Utrecht - Gouda - Alphen aan den Rijn. Het centrum van Leiden (per fiets circa 10 minuten). Openbaar in de omgeving.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1964 en later is de woonkamer uitgebouwd en v.v. een lichtkoepel. Deels hard houten- en kunststof kozijnen en grotendeels dubbele beglazing. Recentelijk is spouwisolatie toegepast.

Indeling:
Entree, gang met vaste kasten, toilet met fontein, ruime uitgebouwde woonkamer (circa 34.5 m2) met lichtkoepel in de uitbouw, visgraat parketvloer met bies en band, stucwerk wanden en plafond, loopdeur naar achtertuin. Dichte keuken met dubbele opstelling v.v. enkele apparatuur.

1e etage:
Overloop, 3 slaapkamers (afmetingen: circa 3.72 x 3.09, 3.97 x 3.17 en 2.88 x 2.58 m). Nette badkamer met douche-hoek, tweede toilet, wastafel en design-radiator.

2de etage:
Ruime overloop met wastafel, WMA en opstelling CV-combiketel. Royale L-vormige slaapkamer (circa 4.36 x 3.17/3.35 m) met dakkapel aan de achterzijde en vaste kast/berging.

Algemeen:
CV-combiketel Vaillant 2008
Woonoppervlakte: circa 116 m2
Inhoud circa 406 m3
Grondoppervlakte 151 m2 eigen grond.
Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Vroeger was er weinig vertier voor jongeren. Nu is park de Bult ontstaan op nog geen 5 fiets minuten. Hier is een pracht parcours voor fietsers ( Swift ) en skaters en long boarders........Zo is een' vuilnisbelt' geworden tot een gaaf recreatie gebied.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1964

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

406 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

151 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Park Matilo met leuk losloopgebied voor honden.

 

Park Matilo met leuk losloopgebied voor honden, Leuke wandeling richting park kronesteyn. Rustig fietspad richting Vlietlanden.

 

Diverse winkels? winkelcentra/ winkel boulevard op 10 auto minuten.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's