Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 283.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen in één gezellige en bomenrijke laan in De Meern? Dat kan in deze 5 kamer woning gelegen aan de rand van de oude dorpskern van De Meern. Deze woning kenmerkt zich onder andere door een rustige ligging, een klassieke en praktische indeling, de grote raampartijen, en een perceel van 137m². Verder is de woning centraal gelegen nabij diverse voorzieningen zoals: scholen, openbaar vervoer, de uitvalswegen A2/A12 en natuurlijk het stadshart van Utrecht.
De winkels van het winkelcentrum Mereveldplein zijn daadwerkelijk op steenworp afstand.

Indeling
Begane grond: Ruime, voldoende privacy biedende voortuin welke grotendeels voorzien is van sierbestrating, entree/hal, toiletruimte, kelderkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer en de keuken.
De doorzon woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. In de woonkamer tref je grote raampartijen aan zowel de voor- als de achterzijde, deze zorgen voor zeer veel daglicht in de kamer. De keuken is voorzien van een rechte opstelling met deur naar de achtertuin De keuken is compleet en voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, oven en koelkast. Hiervandaan is er toegang tot de privacyvolle tuin, met veel aandacht voor sfeer en gezelligheid. De recnet gebouwde veranda biedt een heerlijk plek om ook met minder weer volop te genieten.

Eerste verdieping: Overloop met aangrenzend 3 slaapkamers, waarvan de ouderkamer met vaste kastenwand. De nette, geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douchecabine met regendouche en wastafelmeubel. Ideaal is de seperate toilteruimte op deze verdieping welke bereikbaar is vanaf de overloop.

Tweede verdieping: overloop met opstelling CV (Nefit combiketel), vierde slaapkamer welke vergroot is middels een dakkapel. Afhankelijk van de wensen kan hier gemakkelijk nog een extra kamer gemaakt worden. De kamer heeft thans immers een oppervlakte van circa 20m². Op deze verdieping is ook nog een extra kamer aanwezig waar de opstelling van de wasmachine is geplaatst.

Bijzonderheden:
- Aantrekkelijke geprijsde woning;
- Door de dakkapel en vaste trap is de tweede verdieping goed bruikbaar geworden;
- Nette complete afwerking.
- Nabij vele voorzieningen zoals winkels en scholen;
- Woonoppervlakte 121m² en inhoud 406m³

Je bent van harte welkom om de woning te bezichtigen met uw

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na bijna 25 jaar op de Rosweijdelaan 30 is het tijd om een deurtje verder te gaan. We hebben er met liefde en plezier gewoond, vrienden gemaakt, kinderen gekregen, verdriet gedeeld en toekomstplannen gemaakt. Het eerstvolgende plan is nu verhuizen maar we laten het huis graag achter aan mensen die er op hun beurt weer met plezier zullen gaan wonen, Rosweijdelaanvrienden zullen maken, misschien wel kinderen zullen gaan krijgen en in de lange zomeravonden in de tuin de mooiste toekomstplannen maken samen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

406 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Een heerlijk ruime starterswoning met een centrale ligging. Je zit zo in de winkel, je bent zo op de snelweg en met een buslijn die je om de 8 minuten naar Utrecht Centraal brengt is er weinig nog te wensen over.

 

Ook zonder groene vingers kan je heerlijk genieten van de tuin. Zomers lang buiten zitten onder de overkapping en in de winter altijd een droge plek voor de tuinset.

 

In deze kindvriendelijke buurt is er altijd gezelligheid!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: