Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 269.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

* Voor deze woning is een eigen website met o.a. fullscreen foto's beschikbaar. Gaat u snel naar www.snoodijkstraat19.nl *

Deze ruim opgezette tweekapper op maar liefst 315 m² is de laatste periode in een modern jasje gestoken en dat maakt de woning wel zeer aantrekkelijk. Wij spreken in vakjargon over instapklaar. Deze fraaie woning is naast een ruim opgezette woonkamer (met moderne open keuken) tevens voorzien van 4 slaapkamers, een nette badkamer, een garage en parkeerruimte op eigen terrein.

Na een drukke werkweek is het tijd om te genieten van de vrije uren. Ga je mee naar het strandje of de jachthaven? In no-time staan we op deze locaties of beter gezegd, bij dit fraaie object ligt het strandje (Nationaal Park de Oosterschelde) of Jachthaven Wemeldinge aan je voeten. Voor stedelijke voorzieningen ben je binnen 10 minuten in Goes.

Indeling:
De woning betreden we middels de entree/hal. In de hal bevindt zich de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte. Deze ruimte is o.a. voorzien van een mechanische ventilatie, fonteintje en closet. Vanuit de hal lopen we door naar de woonkamer of we nemen de trap naar de 1e verdieping.

Woonkamer.
De ruim opgezette L-vormige woonkamer heeft een Tv-/telefoonaansluiting, radiatoren, screen en een zonnescherm. Het plafond is gesausd, de wanden zijn afgewerkt met behang en de betonnen vloer heeft laminaat. Vanuit de woonkamer is de open keuken toegankelijk.

Keuken.
Deze woonkeuken (met schuifpui en radiator) is aan de achterzijde van de woning gelegen en staat in een open verbinding met de eerder genoemde woonkamer. Het greeploze keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en heeft een moderne en bovenal tijdloze uitstraling. De keuken is voorzien van het volgende inbouwapparatuur: Quooker (kokendwaterkraan), oven, magnetron, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en een 5-pits gaskookplaat. De combinatie van een fraaie donkere vloer en de witte zijdeglans keuken maakt het geheel af.

Bijkeuken.
De ideale ruimte voor het plaatsen van uw witgoedapparaten en een evt. extra koel-/vriescombinatie. Deze ruimte is verder voorzien van een keukenblok (met extra bergruimte), een radiator en een tuindeur.

1e Verdieping.
Aankomend op de overloop van de verdieping heeft u toegang tot de slaapkamers en de badkamer. Het plafond van de overloop is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met granol en de betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Slaapkamers.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer is voorzien van laminaat. Slaapkamer 2 is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een radiator. Het plafond is afgewerkt met spuitwerk, de wanden zijn behangen en de betonnen vloer heeft laminaat. Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een radiator. Het plafond is voorzien van spuitwerk, de wanden zijn afgewerkt met behang en de betonnen vloer is voorzien van laminaat.

Badkamer.
De badkamer heeft een 2e toilet (hang), een douchecabine, een badmeubel (met wastafel), mechanische ventilatie en een radiator. Het plafond is afgewerkt met sierschroten (voorzien van spotverlichting), de wanden zijn geheel betegeld en de betonnen vloer is voorzien van plavuizen.

2e Verdieping:
Middels een vaste trap komen we op de tweede verdieping met ruime overloop. Vanaf de overloop krijgen we toegang tot de royale 4e slaapkamer met knieschot bergingen en dakraam.

Algemeen:
Aan de voorzijde van de woning is een onderhoudsvriendelijk siertuin met bestrating en eigen parkeerruimte voor de garage. Deze tuin wordt deels omheind door een sierhekwerk. Aan de achterzijde hebben we o.a. een klein atelier/berging, een fietsenschuur en een tuinkamer met een af te sluiten zithoek. In de tuin ligt een vijver en er is een terras bij de achtergevel. De achtertuin bereikt u middels een vrije achterom.

Kortom een lekkere ruime woning op een zeer fraaie locatie.

Garage:
Vanuit de woning (bijkeuken) is er toegang tot de inpandige garage die voorzien is van een elektrische deur, aparte toegangsdeur en een zolder.

Bijzonderheden:
* De verwarming geschiedt middels een Cv-combiketel

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1976

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

134 m²

Perceeloppervlakte

315 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Veel opbergruimte

 

Strand op 250 meter van het huis

 

Stedelijke voorzieningen in Goes

 

Rustig dorp

 

Jachthaven op loopafstand

 

Loopafsland van Natuurpark de Oosterschelde

 

Fietsnetwek

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's