Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoekt u een ruime woning om te wonen en te werken? Dan hebben wij de juiste woning voor u !

De ligging in een rustige straat, een vrijstaande onder architectuur gebouwde praktijk/studeerkamer in de tuin naast het huis, een stenen berging en maar liefst 5 slaapkamers (met de mogelijkheid tot het realiseren van 6) maken deze eindwoning tot dé ideale gezinswoning. De zeer kindvriendelijke woonomgeving nabij diverse scholen, winkels en het bos maakt het geheel compleet.

Indeling; Entree/tochtportaal, hal, meterkast, toilet met fontein, op de tuin gerichte woonkamer met Wengé parketvloer, moderne open keuken aan de voorzijde voorzien gebrand granieten werkbad en diverse inbouwapparatuur. Eerste verdieping: Overloop, separaat toilet, 3 slaapkamers, waarbij de slaapkamer aan de voorzijde toegang tot het balkon heeft, moderne nieuwe badkamer met ruime inloopdouche, ligbad en wastafelmeubel. Tweede verdieping: Royale verdieping bestaande uit 2 slaapkamers, zolderruimte met cv-opstelling, witgoed aansluiting en grote bergzolder.

In de achtertuin met stenen berging vindt u de separate gebouwde studeer/werk/praktijkruimte met eigen ingang en hal met toilet. Deze ruimte is zelfs voorzien van centrale verwarming en airco.

De op het oosten gelegen achtertuin met terras en borderpartijen is door een tuinarchitect ontworpen, via de speelse doorloop in de tuinmuur heeft u toegang tot de zijtuin van de woning met beukenhaag, terras en borderpartij. Door de ligging van de tuin kunt u altijd genieten van zon of schaduw, aan u de keuze.

De woning is bouwkundig gekeurd. Voor de kandidaat koper is een bouwtechnisch rapport beschikbaar.

Algemeen: De Inhoud bedraagt plm. 536 m3 incl. bijgebouw en het woonoppervlak bedraagt plm. 146 m2 inclusief de praktijk (19m2).

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben als gezin ruim 20 jaar lang heerlijk gewoond op de Wieken 80. De Molewijk is een fantastische buurt voor kinderen: kindvriendelijk; weinig verkeer in de wijk; speelruimte; rustig; bos; en als ze iets ouder worden is Nijmegen vlak bij. Het ruime huis zorgde ervoor dat ieder van ons een plekje had. In de loop der jaren hebben we zo goed als elke ruimte van het huis (laten) verbouwen: steeds met oog voor detail en met de keuze voor kwalitatief hoogstaande materialen. De lichte praktijkruimte met eigen opgang en toilet (ook goed als atelier te gebruiken!) is een grote meerwaarde van dit huis en maakt deze plek ideaal wat betreft de combinatie wonen en werken. Door de zijtuin is de ruimte rondom het huis prettig groot, en in de zomer door de volgroeide beukhaag omsloten. Er is in de zomer altijd wel ergens een fijn plekje in de vogelrijke tuin te vinden waar het prettig vertoeven is. Malden heeft een winkelcentrum met divers aanbod, en als je meer wilt ben je zo in Nijmegen waar je alles vindt wat je in een stad zoekt. De stad dichtbij maar ook zo in de natuur: vlak bij het bos, de rivier of de vennen, wandelend of op de fiets, is de natuur hier elk jaargetijde een genot.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

537 m³

Woonoppervlakte

146 m²

Perceeloppervlakte

249 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Dakraam, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

138 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

op enkele minuten van het bos

 

rust en ruimte

 

koel in de zomer

 

altijd wel ergens zon in voor-, zij- of achtertuin

 

centrum Nijmegen op fietsafstand

 

kindvriendelijke buurt

 

voldoende parkeergelegenheid

 

ruim aanbod lagere scholen in Malden

 

ruim aanbod middelbare scholen in een cirkel van 5 km rondom Malden

 

fiets- en wandelpaden bijna vanaf de voordeur

 

rivier de Maas op fietsafstand (neem eens het pontje van Cuijk!)

 

sfeervolle praktijk met eigen opgang en toilet aan huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's