Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Het spreekwoord "met de deur in huis vallen" kan je wel heel letterlijk nemen bij deze leuk ingerichte, instapklare, uitgebouwde tussenwoning. De woning heeft een luxe woonkeuken met o.a. ingebouwde koffieautomaat, moderne sanitair, 3 slaapkamers en heeft vrij uitzicht over de brede kanovijver in de Schuytgraaf.

Indeling:
Aan de voorkant van het huis is een klein stukje tuin waar een bankje is geplaatst. Hier kan je heerlijk in het avondzonnetje genieten van het uitzicht op de brede vijver. Zoals gezegd, sta je direct in de keuken als je de voordeur opendoet. Het is hier letterlijk binnenvallen naar Amerikaanse begrippen, waar je ook nooit een hal hebt. Bij binnenkomst is het kastengedeelte van de keukeninrichting met o.a. hoge apothekerskast aan de linkerkant te vinden. Hier vind je apparatuur zoals: combi-oven, koffiemachine, koel- vriescombinatie en vaatwasser. Aan de rechterzijde is er een hoekeiland met barretje gemaakt. Hier is het spoelgedeelte en de inductiekookplaat. Hoe gezellig is het om tijdens het koken aan de bar te zitten en de dingen van de dag door te nemen? De bar heeft plaats voor 4 barkrukken. De woonkeuken (circa 13 m²) is in moderne hoogglans uitgevoerd. Via een doorloop kun je links naar het luxe vrijhangende toilet. Aan de andere kant is de bergkast. Deze kast is nu ingericht als garderobe. Hierna kom je in de woonkamer terecht. De uitgebreide woonkamer (circa 31 m²) is ruim te noemen en heeft fraaie openslaande deuren naar de tuin. De gehele begane grond is voorzien van een aparte (roestbruine) plavuizenvloer met vloerverwarming. Via de speelse open trap ga je naar de .....

Eerste verdieping:
en kom je op de overloop. De overloop heeft toegang tot twee ruime, lichte slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van circa 13 m². De slaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van circa 15 m². In het midden van de overloop is er een deur naar de badkamer. De badkamer is fraai en luxe uitgevoerd en heeft een ligbad, toilet en een wastafelmeubel. De gehele verdieping is doorgelegd zonder dorpels in dezelfde laminaatvloer. Via open trap ga je naar de ...

Tweede verdieping:
Hier kom je op de overloop, waar de wasgelegenheid is en daarnaast als berging dienst doet. De 3e slaapkamer (circa 11 m²) is aan de voorzijde van het huis gelegen. De gehele verdieping is ook hier van een laminaatvloer voorzien.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordoosten, lekker onderhoudsvrij aangelegd en heeft een houten berging en achterom. Je kan de tuin dus nog geheel aanpassen naar jouw wensen.

Omgeving:
De woning ligt aan de rand van "Campus Veste" een buurt met een grote variatie in type en groottes woningen, direct aan de Kanovijver. Aan de voorzijde is een wadi aangelegd die de grens vormt tussen deze buurt en de buurt met de naam Parklane. Eenmaal over de brug over de Kanovijver kom je bij de "Salamander", waar onder meer twee basisscholen en kinderopvang zijn gevestigd. Voor de kleine kinderen is de speeltuin dichtbij. Ook de bushalte is op loopafstand van het huis gelegen. Op fietsafstand van de woning bevindt zich, in het centrale deel van de wijk Schuytgraaf, het in 2017 opgeleverde winkelcentrum van de wijk met een keur aan winkels voor de dagelijkse boodschappen waaronder een ruime supermarkt. Naast het winkelcentrum bevindt zich aan de ene kant een gezondheidscentrum en aan de andere zijde het NS-station Arnhem-Zuid. De wijk kent daarnaast diverse sportvoorzieningen, zoals voetbal, tennis, basketbal en volleybal.

Bijzonderheden:
+ vrij uitzicht aan de voorkant
+ vloerverwarming begane grond
+ uitgebouwde woonkamer
+ op loopafstand van winkelcentrum Schuytgraaf
+ fraai sanitair
+ onderhoudsvrije achtertuin
+ parkeren pal voor de deur
+ woonkeuken
+ zo te betrekken

Ben jij nou ook zo gecharmeerd van deze aparte en speelse indeling? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.




Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Onze woning is gelegen in een mooie en betrekkelijk kleine Campus Veste, wat in het midden van Schuytgraaf ligt. Deze woonbuurt wordt gekenmerkt door “eenheid in verscheidenheid”. Campus Veste heeft de uitstraling en charme van een oude vestingstad en de opbouw van universiteitsterreinen zoals bijvoorbeeld in Boston (VS). De bebouwing is compact en divers met een stevige buitenrand met beeldbepalende (voor)gevels. Dat geldt ook voor onze woning. Daarnaast is er een klassieke indeling van grote bebouwde woonblokken en lange rechte boulevards met statige paden. Daartussen bevinden zich korte dwarsstraatjes met knusse hofjes met hoofdzakelijk bestemmingsverkeer. Campus Veste is aan drie kanten omgeven door water, waardoor je de illusie van een schiereiland krijgt. Veel woningen hebben dan ook uitzicht op en over het water. Zo ook onze woning die gelegen is ten zuid westen van de buurt aan de brede en langgerekte roeivijver met volop mogelijkheden om bijvoorbeeld te kanoën. En in de winter hebben wij een natuur schaatsbaan pal voor de deur!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

415 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

116 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

55 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vloerverwarming voor de koude dagen en airco voor de warme dagen

 

Gezellige jonge wijk met eigen voorzieningen

 

Instapklare woning

 

Rustige straat met alleen bestemmingsverkeer

 

Mooi uitzicht op Kanovijver

 

Aparte Amerikaanse indeling van de begane grond

 

Onderhoudsvrije tuin

 

Moderne keuken, badkamer en toilet

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: