Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Pats boem verkocht!! Dat zullen kijkers denken bij het zien van deze woning. In een van de leukste wijkjes van de Schuytgraaf "Tuinstad" is deze verrassend ruime tussenwoning gelegen. De woning is speels ingedeeld, heeft veel ruimte en licht. Daarnaast kan je er werkelijk zo intrekken.

Indeling
Begane grond:
Via het keurig ingerichte voortuintje met enkele heesters en boompjes loop je naar de voordeur. Je komt binnen in de royale hal, waar aan de rechterkant de toiletruimte is, uitgevoerd in hedendaagse trendy kleurstellingen. Een deur naar links brengt je in de woonkamer. Wat met name opvalt is de enorme ruimte en de aparte en speelse indeling. Waar de meeste woonkamers over de lengte worden ingericht, is deze woonkamer over de breedte ingedeeld. Hierdoor ontstaat er een zee van licht doordat je aan de ene kant maar liefst 3 raampartijen en aan de andere kant bij het eetgedeelte openslaande deuren naar de tuin hebt. Vanuit het eetgedeelte loop je door naar de strakke, witte hoogglanskeuken met zwart granieten blad. De keuken is in een hoekopstelling geplaatst en heeft de navolgende apparatuur: kookplaat, vaatwasser, hoge inbouwkoelkast, rvs-wasemkap en combi-oven/magnetron. De gehele begane grond heeft een fraaie laminaatvloer van brede planken. In het midden van de woonkamer ga je via de speelse open trap naar de ....

Eerste verdieping:
Op de overloop is er toegang tot 3 lichte slaapkamers. Ook hier is alles om door een ringetje te halen, De gehele verdieping is voorzien van een lichte laminaatvloer. De badkamer heeft een ligbad, inloopdouche, toilet en wastafel en is uitgevoerd in een grijs/wit combinatie. Via de open trap ga je naar de....

Tweede verdieping:
Hier is de zolder te vinden, welke nu in gebruik is als hobbyruimte, aan de rechterkant is de vierde slaapkamer (15 m2) te vinden. Aan de linkerkant is achter een muurtje een ruimte gemaakt voor de witgoed opstelling. Ook hier is dezelfde laminaatvloer gebruikt als op de eerste verdieiping.

Tuin:
Wat een heerlijke beschutte achtertuin met veel privacy. Doordat de woonkamer over de breedte is gesitueerd is dit ook het geval met de tuin. De tuin ligt op het zonnige zuiden, is geheel bestraat met hier en daar wat borders. Het unieke aan het houten tuinhuis is dat er een zadeldak op zit, wat ook weer voor extra opbergmogelijkheden zorgt.

Bijzonderheden:
+ zo te betrekken
+ stadsverwarming
+ fraaie laminaatvloer in de gehele woning
+ speelse indeling met open trap
+ luxe hoogglans witte keuken
+ zonnige ruime tuin op het zuiden met ruime schuur en achterom
+ gelegen in Tuinstad
+ nabij station Arnhem-Zuid, winkelcentrum Schuytgraaf, gezondheidscentrum, internationale school en uitvalswegen

Verkoper vertelt:
Wij hebben altijd met plezier in Schuytgraaf gewoond. Het is een ruim opgezette wijk met vele verschillende woningen en buurten die nu volop in ontwikkeling is. Inmiddels zijn er vele voorzieningen (station, winkelcentrum, scholen, gezondheidscentrum) dicht in de buurt. Daarnaast ook het fraaie park Lingezegen.

Ons ruime huis is ‘dwars’ geplaatst met als belangrijk voordeel dat het een veel grotere tuin heeft dan de andere woningen in de buurt. Aan zowel de voor als achterkant hebben we goed uitzicht en weinig inkijk. Er is nagenoeg geen inkijk in de tuin en kun je vrij zitten.

Ook genieten we van de ruime zolder. Omdat deze aan de zijkanten 1.80mtr hoog is, is alle ruimte effectief te gebruiken. Daarmee is de zolder een extra volwaardige verdieping met 1 slaapkamer, een aparte wasruimte en een open atelier.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben bijna 15 jaar lang genoten van ons huis aan de Binderserf 36, Arnhem maar nu beide kinderen hun eigen leven meer opbouwen hebben wij besloten ons huis te verlaten. Het is een heerlijk ruim huis. Een knusse woonkamer om lekker te zitten met veel licht en redelijk vrij uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Verder voldoende slaapkamers en ruimte op spullen op te slaan. Elk jaar ontvangen we onze grote familie uit binnen en buitenland en we kunnen dan met bijna 20 volwassenen en kinderen een weekend samen eten, drinken en slapen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

524 m³

Woonoppervlakte

135 m²

Perceeloppervlakte

150 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

95 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

ruime zolder etage met slaapkamer, wasruimte en open atelier

 

winkelcentrum in de buurt

 

tuin op zuiden

 

vrij zitten in de tuin (nauwelijks inkijk)

 

Goed bereikbaar middels openbaar vervoer (bus en trein)

 

Verrassende indeling van het huis

 

Scholen, winkelcentrum en gezondheidscentrum op loopafstand

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's