Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 329.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuwe Grensweg 39 te Hengelo (O)

Wilt u heerlijk buitenaf wonen in een vooroorlogse jaren '30 ERKERWONING, gelegen op een unieke en rustige locatie in het buitengebied van Driene, in een door natuur omsloten woonomgeving op relatief korte afstand van zowel Hengelo als Enschede? Dan bent u aan de Nieuwe Grensweg 39 aan het juiste adres!

Deze ruime 'TWEE ONDER EEN KAP WONING' beschikt onder meer over een eigen oprit voor meerdere auto's, royale garage (37 m²) met houten kapschuur, vier slaapkamers, diepe achtertuin en een vrij uitzicht aan de voor en achterzijde!

Door de unieke ligging van de woning tussen onder meer weidegrond, tuinen en het Lonnekermeer is dit een gewild object en daarmee een unieke kans voor de tuin- en kleinvee liefhebber.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, kelderkast en vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer van circa 29 m² is royaal van uitvoering en L-vormig. Aan de voorzijde heeft u als bewoner een riant uitzicht op de voorgelegen weilanden. Grote raampartijen zorgen ervoor dat u volop kunt genieten van het aanwezige daglicht.

Vast aan de living vinden we de keuken welke voorzien is van een moderne inbouwkeuken in lichte kleurstelling, opgesteld in 2 delen met een werkblad waarin verwerkt een enkele RVS spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: koelkast met 3 laden vriezer, vaatwasser, oven (elektrisch), RVS afzuiging, magnetron en een 4-pits gaskookplaat.

Het achter portaal (bijkeuken) geeft toegang tot het toilet en de badkamer. Daarnaast vindt u in deze ruimte de aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger. Tevens heeft u via een vlizo trap vanuit het achter portaal (bijkeuken) toegang tot de bovengelegen bergzolder (met opstelplaats voor de Cv-ketel).

Het toilet is staand van uitvoering met een fontein.

De badkamer is betegeld in lichte kleurstelling en voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, inloopdouche en een designradiator. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze via een te openen raam.

Eerste verdieping:
Overloop, vaste trapopgang naar de tweede verdieping en een drietal slaapkamers van circa 10, 9 en bijna 5,5 m². In twee slaapkamers en op de overloop heeft u de beschikking over vaste kastruimte.

Tweede verdieping:
Royale na geïsoleerde zolderverdieping met een 4e slaapkamer, bergruimte en een riante dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde.

Tuin, garage en houten overkapping/zitgelegenheid:
De tuin is gelegen op het noord westen, maar heeft door haar diepte volop zonlicht. Uiteraard kunt u ook kiezen voor de schaduw. In het midden van de tuin een royale stenen garage (in spouw gebouwd) van maar liefst 37 m² met elektra aansluiting en een bergzolder voor de opslag. Toegang tot de garage is er middels een kanteldeur en een 'normale' loop deur.

Achter in de tuin een houten overkapping/zitgelegenheid van bijna 29 m² met elektra aansluiting. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin van het voor- tot najaar of voor het bergen van bijvoorbeeld uw bouwmateriaal, haardhout, machines of gereedschap. De kapschuur is pannen gedekt en vrij toegankelijk.

Parkeermogelijkheden:
Aan de voorzijde op het eigen oprit zijn er meer dan voldoende mogelijkheden om uw auto te parkeren.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1934. De perceeloppervlakte bedraagt 605 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 419 m³. Warmwatervoorziening en verwarming geschieden middels een Remeha Quinta HR 28 Cv-ketel van het bouwjaar 2008 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1934

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

419 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

605 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

527 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

De tuin is in 2010 helemaal opnieuw aangelegd door een professioneel bedrijf. Nl. De Akelei.

 

De straat is autoluw. Er staan paaltjes in de weg zodat alleen mensen die hier wonen of werken er langs kunnen. Middels een transponder.

 

In heel Hengelo is het luidrichtiger dan hier. Nu er geen vliegtuigen meer opstijgen bij vliegveld Twente. Dit is de rustigste plek van Hengelo.

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's