Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Luxe afgewerkt 3-kamer appartement met zonnig balkon en schitterend uitzicht!

Stijlvol en uitstekend afgewerkt 3-kamer appartement, welke gelegen is op de 2e etage van een kleinschalig en eigentijds appartementencomplex. Het riante zonnige terras ligt op het Zuiden waar u kunt genieten van een vrij uitzicht. Het appartement heeft een mooie brede woonkamer, luxe ingerichte keuken met kookeiland, 2 slaapkamers en keurige badkamer. Het appartement is keurig afgewerkt, volledig geïsoleerd en doet mede door de hoge plafonds (2.70m) zeer ruim aan! Verder, is er beschikking over een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage onder het complex.

Er is vanuit de ligging goede aansluiting op de uitvalsweg N11, het openbaar vervoer, winkelcentrum “De Atlas”, sportvoorzieningen en wandel-/fietsgebied. Op ca. 10 minuten fietsen bereikt u het centrum van Alphen aan den Rijn met divers aanbod van horeca, winkels en cultuur.

Begane grond
Verzorgde centrale ontvangsthal met bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de lift en het trappenhuis. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage waar men een eigen parkeerplek treft alsmede een berging (2.05 x 2.70 m).

Het appartement op de 2e etage
Entree/hal met lange gang met toegang tot de verschillende vertrekken. De gang is afgewerkt met een eiken laminaatvloer, voorzien van vloerspotjes. De licht eiken laminaatvloer is door het gehele appartement (zonder drempels) doorgelegd. In de hal bevindt zich de toiletruimte met vrij hangend toilet en fonteintje. Het toilet is afgewerkt met witte wandtegels en bruine vloertegels.

Naast de toiletruimte bevindt zich de inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger, opstelplaats van de CV-ketel (Ferroli uit 2008) en ruime provisieruimte.

De royale brede woonkamer heeft door de grote ramen een prachtige licht inval en is afgewerkt met strak gestuukte wanden en plafonds. Via de schuifpui heeft u toegang tot het royale balkon welke op het Zuiden ligt en een vrij en weids uitzicht biedt. het balkon is afgewerkt met onderhoudsvriendelijke kunststof vloerdelen en voorzien van zonnescherm over de volledige breedte van het terras. Tevens zijn er over de gehele geopende schuifpui hordeuren aanwezig.

De luxe open keuken is zeer compleet, heeft een rechte opstelling en is uitgevoerd in hoogglans wit met moderne RVS greepjes en modern taupe - kleurig werkblad met 1 ½ RVS spoelbak en mengkraan. In dit gedeelte van de keuken bevindt zich de vaatwasser, de koelkast, apothekerskast en de combimagnetron met oven functie.

Het kookeiland is uitgevoerd in dezelfde kleurstelling als het rechte gedeelte van de keuken en beschikt over een 4-pits inductiekookplaat met aparte gas-wokbrander en bijbehorende RVS afzuigkap met verlichting.

De eerste ruime slaapkamer is gelegen aan de zijkant van het appartement en beschikt over een groot raam met een vrij uitzicht. De royale ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement en geeft toegang tot de grote inloopkast en de inpandige badkamer.

De nette badkamer is geheel betegeld met grote witte wandtegels met sierrand en bruine vloertegels met vloerverwarming. De badkamer is ingericht op comfort, voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche, handdouche, thermostaatkraan zitmuurtje, 2e wandcloset en een wastafelmeubel met bijbehorende kast.

Sinds dit jaar beschikt het appartementencomplex over zonnepanelen op het dak!

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Er is een actieve en gezonde VVE, de servicekosten bedragen € 152,= per maand.
De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage. Naast het gebouw is er tevens een toegang voor minder validen.


Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Ieder jaar begin januari nieuwjaarsreceptie met de 2 torens en szomers gezamenlijke BBQ”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2008

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

341 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel licht in huis

 

Kleinschalig, gezellige vereniging

 

Zit zo op n11, midden tussen Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Amsterdam

 

De mooiste wolkenluchten en zonsondergangen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner