Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 309.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan het water in een verrassend ruime woning met uitstekende lichtinval en lage energielasten? Dat kan bij deze moderne eengezinswoning over drie volledige verdiepingen met inpandige berging (voorheen een garage)

Woonomgeving:
De woning grenst aan de achterzijde met een royaal terras aan het water waar u grotendeels van de dag van het zonnetje kunt genieten. Aan de voorzijde is op de eigen parkeerplaats ruimte voor 2 auto’s. De ligging is verrassend rustig en dat met het winkelcentrum om de hoek! Even na het werk snel een boodschap doen is dus geen enkel probleem. Achter het winkelcentrum ligt het waterpark waar u lekker kunt wandelen, ten westen van de wijk ligt de Eempolder en is heerlijk fietsen richting Baarn, de Randmeren of bos Birkhoven.

Woning:
De woonkamer en woonkeuken beslaan vrijwel de gehele eerste verdieping. Dit betekent ca. 49m2 woonplezier met veel lichtinval en mooi uitzicht. De woonkamer ligt aan de achterzijde en is heerlijk licht omdat de zon hier prettig naar binnen schijnt. Op de bovenste etage zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Door de aanwezigheid van 10 zonnepanelen (geïnstalleerd in 2017) is het energieverbruik laag. De woning is met uitzondering van de voordeur en de aluminium schuifpui in 2017 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Hal met meterkast, garderobe-nis en toiletruimte. Royale tuinkamer met glazen schuifpui over de gehele breedte van de woning welke toegang biedt tot het zonneterras (ZO) aan het water.
De huidige eigenaren hebben door de oorspronkelijke inpandige garage in te korten een ruimere hal en aparte inpandige berging gemaakt. (door de aanwezige kruipruimte onder het huis behoort het aanleggen van water aan,- en afvoer tot de mogelijkheden)
Door deze aanwezige berging en werkkamer is deze woning ook zeer geschikt voor mensen die vanuit huis willen werken.

Eerste verdieping:
Riante, lichte U-vormige woonkamer met sfeervolle bio ethanol haard. Open keuken (deels zichtbaar vanuit zitgedeelte) in lichte kleurstelling met kook-/spoeleiland en voorzien van modern inbouwapparatuur.

Tweede verdieping:
Bovenhal met lichtkoepel. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde en 1 royale slaapkamer aan de voorzijde welke is voorzien van een walk-thru-closet. Een bergkast met wasmachineaansluiting en opstelling mechanische ventilatie. Nette, (door lichtkoepel) zeer lichte badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Op deze verdieping bevindt zich ook een net separaat toilet met hardstenen fontein.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

101 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Fijne omgeving

 

Dichtbij supermarkt

 

Dichtbij scholen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's