Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurige eengezinswoning met in totaal 4 ruime slaapkamers, tuin op het zuiden, bouwjaar 2005. De totale woonoppervlakte bedraagt 130m² en heeft een inhoud van 478m³. De woning is gelegen in de woonwijk "De Rietvelden" en staat algemeen bekend als een geliefde wijk om te wonen. In de omgeving zijn veel speelvoorzieningen voor kinderen en scholen, openbaar vervoer en winkels zijn ruim voldoende aanwezig.

Kenmerkend voor de woning is de lichte en tuingerichte zitkamer (ca. 24 m²), de goede breedtemaat van 5.40 meter, de relatief vrije ligging aan de achterzijde, de privacy in de achtertuin, de grote raampartijen, de complete en neutrale lichte keuken, de complete badkamer met bad en douche en de 4 volwaardige slaapkamers. De mogelijkheid bestaat om (indien gewenst) de woonkamer aan de achterzijde uit te bouwen, de heipalen zijn hiervoor al reeds aanwezig.

Verder is de woning zeer centraal gelegen nabij alle wenselijke voorzieningen: Winkelcentrum Vleuterweide, onderwijsvoorzieningen, diverse speelgelegenheden, verschillende sportfaciliteiten (zwembad “Fletiomare”, Sportcentrum Oudenrijn, VV De Meern, etc.), openbaar vervoeraansluitingen, Treinstation Vleuten, de snelwegen A2/A12 en natuurlijk de stad Utrecht.

Indeling begane grond:
Entree, zeer ruime hal, meterkast, toiletruimte met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping (mogelijkheid tot realisatie trapkast onder trap), deur naar de woonkamer. De tuingerichte zitkamer, gesitueerd aan de achterzijde, is voorzien van een aluminium schuifpui naar de achtertuin. De complete en verzorgde keukenruimte met eettafelopstelling, gesitueerd aan de voorzijde, is geplaatst in een praktische hoekopstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, een oven, een vaatwasser, een 4-pits gasfornuis, een RVS schouw op MV en een kunststof werkblad. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie laminaatvloer en lichte strakke wanden.

Eerste verdieping:
Overloop, speelse trapopgang naar de tweede verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de ouderslaapkamer gesitueerd. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers welke uitzicht bieden op de achtertuinen en de omgeving. De complete inpandige badkamer, uitgevoerd in een antraciet/wit betegeling, is voorzien van een ligbad, een douchecabine, een wastafelmeubel en een tweede staand toilet. De gehele eerste verdieping is voorzien van een neutrale laminaatvloer en behangwandafwerking.

Tweede verdieping:
Lichte voorzolder waar de was-/droogopstelling, de MV-unit alsmede de CV-opstelling is geplaatst. Op de tweede verdieping bevindt zich een vierde royale slaapkamer, welke is voorzien van een vast raam, een Velux-dakraam en een speelse hoge nok (ca. 3.32 meter).

Tuin:
De achtertuin (zuidligging!) meet maar liefst 61 m² (oppervlakte inclusief berging) en is voorzien van een verhoogd zonneterras, bloemborders, een vrijstaande houten berging en een achterom. De tuin biedt alle ruimte en privacy om gedurende de gehele dag van de zon te kunnen genieten. De gehele tuin is vernieuwd in 2015. In 2011 is een elektrisch bedienbaar zonnescherm geplaatst.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 2005;
- CV-combiketel (Remeha, bouwjaar 2018);
- elektrisch bedienbaar zonnescherm uit 2011;
- uitbouw woonkamer mogelijk, heipalen reeds aanwezig;
- oplevering in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Wij hebben met veel plezier gewoond aan de Veldruskade 4 in Vleuten. De mooie lichte woonkamer met grote schuifpui is in de zomer heerlijk. De tuin ligt op het zuiden waardoor je, ook na werk, nog heerlijk van de zon kan genieten. Afgelopen zomer hebben we een buurt BBQ gehad. Dit was erg gezellig.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

478 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

138 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veilig

 

Lichte woning

 

Alles in de buurt

 

Privacy

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's