Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Karakteristieke vrijstaande woning met ruime garage, grote tuin, in dorpskern van Driebruggen!”

Deze vrijstaande woning met berging/garage van ca. 35 m2 is gelegen op een centrale locatie in de dorpskern van het gemoedelijke dorp Driebruggen, gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Het geheel is gebouwd op een perceel van maar liefst 539 m2 eigen grond, met een diepe achtertuin waarin een mooi en groot (ca. 16 m2) tuinhuis en diverse (fruit)bomen zijn geplaatst.

Aan de voorzijde van het perceel is een nette voortuin met eventueel parkeergelegenheid op eigen terrein via een oprit/zijtuin naar de ca. 35 m2 grote berging/garage, voorzien van elektrisch bedienbare garagedeur, en een loopdeur van of naar de achtertuin. Door de gunstige ligging in het dorp staat de woning op korte afstand van diverse voorzieningen zoals basisschool, postkantoor, supermarkt, winkels, sportgelegenheden, en zijn de Reeuwijkse Plassen en/of de ontsluitingen naar de A-12 op korte afstand.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1939/40, en is in de loop der jaren diverse malen verbouwd en vergroot. Op de verdiepingen zijn in ca. 1995 diverse dakkapellen op de woning geplaatst, terwijl de laatste verbouwing dateert van ca. 2005/6, waarbij er een ruime slaapkamer met badkamer op de begane grond is gerealiseerd.

De woning staat volledig vrij, en u kunt dan ook volledig rond de woning gaan. De kavel van 539 m2 eigen grond biedt (naast de woning) voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, een royale garage (eventuele werkplaats), een ruim tuinhuis, etc. Bovendien is er voldoende ruimte om de hele dag vrij en ongestoord van de zon te kunnen genieten.

Graag nemen wij u in gedachten alvast mee met een rondgang in de woning:

Begane grond:
Entree, hal/gang met granitovloer, uitgebreid meterkast met 10 groepen en aardlekschakelaar, woonkamer met zithoek aan de voorzijde, eethoek in de zij-erker in combinatie met open keuken, ca. 25 jaar oud, met enige ingebouwde apparatuur, o.a. koelkast, combi oven/magnetron, elektrische oven, 4 pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser, via schuifdeur toegang tot de bijkeuken/ achterentree, met aansluitingen voor wasapparatuur, airco, etc. en met toegang tot de (hoofd) slaapkamer en de badkamer, geheel betegeld, o.a. met ligbad, aparte douche, wastafel, toilet, urinoir en (comfortabele) vloerverwarming.

Verdieping:
Vanaf de hal aan de voorzijde van de woning is de opgang naar de verdieping, u bereikt de overloop met dakkapel, en vervolgens de voorslaapkamer met bedstede en bergruimte, de zijkamer met dakkapel en de achterslaapkamer met dakkapel, wastafel en vaste kastenwand. De dakkapellen (muv de zijkamer) zijn van kunststof. Vanaf de overloop is een luik naar de bergvliering.

Garage:
Bij de bouw van de aanbouw in 2005/6 is tevens de garage nieuw gebouwd. Via een oprit langs de woning is de garage te bereiken. Deze is voorzien van een elektrische kanteldeur, vloerverwarming, gootsteen met warm en koud water, opstelplaats cv-ketel en op het platte dak zijn 5 jaar geleden 16 zonnepanelen (met opbrengst van ca. 3500 kWh) geplaatst.

Tuin:
Een grote meerwaarde voor de woning is de grootte van de kavel, van 539 m2 eigen grond. Hierdoor is de achtertuin ca. 25 meter diep (breedte van ca. 11 meter) en deze biedt voldoende mogelijkheden om in de zon te zitten, te voetballen, te spelen, te klauteren, etc. Ook voor het hebben van een groentetuin is er volop ruimte. Daarbij biedt het houten tuinhuis van ca. 14 m2 met betonvloer de nodige opberg- of zitruimte.

Bijzonderheden:
- Vrijstaand woonhuis op ruim perceel;
- Wonen-slapen-baden op begane grond;
- Gelegen op ruim perceel van 539 m2;
- Goed onderhouden woning, keuken gedateerd;
- Woning is voorzien van 16 zonnepanelen;
- Inhoud: ca. 616 m³, woonopp.: ca. 122 m², bouwjaar 1939/40;
- Oplevering in overleg, ca. april 2019;

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1939

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

616 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

539 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Schuifpui, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's