Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 249.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

What you see is what you get... Deze hoekwoning met garage en vier slaapkamers aan de Snuiverstraat in Krommenie stamt uit de populaire jaren dertig. De karakteristieke elementen zijn zowel binnen als aan de buitenzijde nog volop terug te vinden. Glas-in-loodramen voor het klassieke portiek met de originele boogdeur. Hetzelfde originele glas-in-lood komt terug in de bovenlichten, in de erker aan de voorzijde verduurzaamd met voorzetramen.
Verder is op een aantal punten de modernisering al een tijdje terug blijven steken. Bij een woning als dit wordt dat vaak gezien als voordeel. Wat wij nu zien is een wat verouderde woning met een uitstekende basis, een geweldige ligging en een heerlijk perceel.

Want, stel je voor, we zijn een paar maanden verder. Het weelderige groen is teruggesnoeid, het garagepad weer vrij gemaakt. De woning staat strak en stralend in een glimmende laklaag. Binnen is het behaaglijk. De oude vloeren zijn een bron van warmte. De scheiding tussen voor- en achterkamer is behouden gebleven en versterkt met glazen schuifdeuren die nu nog verborgen zijn.
De keuken is bij de eetkamer betrokken, als de opgeknapte dubbele deuren opengaan vormen achtertuin, keuken en eetkamer een geheel. De authentieke inbouwkast verwijderen was wel even slikken maar die heeft elders een mooi plekje gevonden. De keuken is inmiddels van alle moderne gemakken voorzien.
Boven zijn vier slaapkamers en een flinke zolderkamer. Bergplek is ruim voorhanden achter het dakbeschot. De buitenmuur is behandeld en heeft ook aan de binnenzijde weer een frisse uitstraling. Net als de badkamer. Zo fijn als je de keuze hebt om die helemaal naar je eigen behoefte en smaak in te richten.
De kinderen hebben een gezellige eigen kamer. Er is ruimte voor werk en voor ontspanning. Voor samenzijn en even terugtrekken, voor genieten van de tuin, het huis en elkaar...

Er moet nog best wat water naar de zee voordat zo'n woondroom daadwerkelijk gerealiseerd is. Maar zeg zelf, hoe vaak krijg je de kans je eigen toekomstmuziek te componeren!

Huidige indeling:
Begane grond: entree via boogportiek. Hal met meterkast en trapopgang. Diepe trapkast. Toilet met fontein. Woonkamer met erker en schuine hoeken (een met inbouwkast) in afscheiding van achterkamer. Achterkamer met dubbele openslaande deuren en rookkanaal met natuurstenen schouw. Inbouwkast.
Gesloten keuken met keukenblok en elektrisch fornuis met oven. Karakteristieke servieskast. Openslaande deur naar achtertuin.
Buitenruimte: voortuin en groenstrook aan de zijkant. Beschutte 8 meter diepe en 8 meter brede achtertuin op het zuidwesten, met gesloten poort. Houten schuur met elektra. Stenen garage annex berging (bijna 14 m2) met ingang via de Blauwe Arendstraat en doorloop naar achtertuin. Met elektra.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar volgende verdieping. Slaapkamer met dakkapel en bergkast achter knieschot. Tweede en derde slaapkamer met vaste kasten, dakkapellen en bergkasten achter knieschot. Badkamer met granito vloer, douche en wastafel. Bergkast achter knieschot.
Tweede verdieping: Zolderkamer met bervliering en bergkasten achter knieschot. Vierde slaapkamer met dakramen, vaste kasten en bergruimte achter knieschot.

De Snuiverstraat in Krommenie is vernoemd naar de waterpartij die achter de straat helemaal naar het buitengebied stroomt. De rustige straat ligt dwars op de doorgaande route, zonder daar deel van uit te maken. Kortom, wel de lusten, niet de lasten. Woonwerkverkeer is voor veel nieuwkomers de reden om voor Krommenie te kiezen: zowel de A8 als A9 zijn binnen een paar minuten te bereiken. Amsterdam-Zuidas ligt op zo'n 20 à 25 minuten rijden, Haarlem bereik je in hetzelfde tijdsbestek.
Vanaf de Snuiverstraat vind je lopend alles wat je nodig hebt. Supermarkten, verswinkels, speciaalzaken, delicatessen, je wandelt er zo naartoe. Datzelfde geldt voor scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs, en sport en spel. Krommenie heeft een supergezellig dorpscentrum en een rijk verenigingsleven.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 93 m2;
- inhoud 346 m3;
- perceelgrootte 164 m2 eigen grond;
- met garage en berging, beide voorzien van elektra;
- achtertuin van 8 x 8 meter op het zuidwesten;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1936

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

346 m³

Woonoppervlakte

93 m²

Perceeloppervlakte

164 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Elektrische verwarming

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Veel opbergruimte

 

Tuin biedt veeel mogelijkheden

 

Rustig gelegen en toch dicht bij centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's