Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Let op: Bieden van € 225.000,-

NIEUWKOOP, Marijkelaan 29

Drive-in woning met tuin en balkon op het zuidwesten en maar liefst 5 slaapkamers

- Riante garage van ca. 26 m2
- De woning is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een werkplek aan huis
- Zonnige tuin gelegen op het zuidwesten
- Gunstig gelegen midden in het Groene Hart met grote steden op korte afstand
- Op loopafstand van winkels, scholen en sportvoorzieningen

Klussers opgelet! Deze woning kunt u nog helemaal naar eigen wens afwerken! Bent u opzoek naar een ruime woning, maar wilt u iets anders dan een standaard eengezinswoning? Dan is dit wellicht de woning die u zoekt! Doordat het pand geen schuin dak bevat, heeft u drie riante woonlagen tot uw beschikking. De woning is uitermate geschikt voor een werkplek aan huis, biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer of kan gebruikt worden voor diverse hobby’s.

Met een ligging op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen bent u met deze woning verzekerd van alle gemakken die een druk gezinsleven vergemakkelijken. Nabij de woning is een terrein waar in de winter (mits het weer het toe laat) een landijsbaan wordt aangelegd. Ook is er een parkje dichtbij gelegen. Nieuwkoop is centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad. Nieuwkoop is omgeven door natuur- en polderlandschap met als belangrijk onderdeel de Nieuwkoopse Plassen. Water in combinatie met recreatie, groen, ruimte en rust zijn de kenmerken voor het woon- en werkgebied van de gemeente Nieuwkoop. Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Nieuwkoop is gelegen in het hart van de Randstad. Dit betekent dat de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht goed te bereiken zijn, met ongeveer 25-35 minuten.

Wat kunt u van deze woning verwachten..

Begane grond
Entree/vestibule met meterkast, hal met c.v.-kast en trapopgang naar de woonverdieping. Vanuit de hal is er direct toegang tot de zeer ruime garage (van voorzijde tot achterzijde) en de eerste slaapkamer, deze slaapkamer biedt direct toegang tot de tuin. De tuin is maar liefst ruim 13 meter diep en heeft een gunstige ligging op het zuidwesten en beschikt over een achterom.

Eerste verdieping
Via de trapopgang bereikt u de afgesloten overloop met toegang tot de woonkamer en toilet met fonteintje. De aan de achterzijde gesitueerde L-vormige woonkamer geeft toegang tot het woning brede balkon. Verder bevindt zich aan de voorzijde de ruime keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot 4 slaapkamers van respectievelijk 12, 10, 9 en 5 m2 en de badkamer. De badkamer is gelegen in het midden van de woning . Deze is uitgerust met een wastafel, ligbad en 2e toilet.

Bent u op zoek naar een ruime drive-in woning? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1969

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

440 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

120 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Centraal

 

Leuk parkje in de buurt

 

Eigen garage

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's