Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 295.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai en verrassend ruime UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-EEN KAPWONING MET GARAGE VOORZIEN VAN EEN RUIME BERGZOLDER. De mooie en brede achtertuin ligt op het zuiden. Door de aanbouw is er op de begane grond een heerlijk grote leefruimte ontstaan.

De prettige woonwijk “Viermorgen” staat bekend als kindvriendelijk en ligt op fietsafstand van het gezellige centrum en de sportvelden. Voorzieningen als een speeltuintje, basisscholen en openbaar vervoer bevinden zich in de directe omgeving. De snelweg A73 is binnen enkele minuten te bereiken.

Algemeen
- Bouwjaar: 1985
- Woonoppervlak: 118 m2 (woonhuis)
- Overig inpandige ruimte: 23 m2 (garage, inclusief verdiepingsvloer)
- Perceeloppervlak: 254 m2
- Inhoud: 505 m3 (inclusief garage)

Indeling

Begane grond: entree, hal met trapkast, meterkast (6 automatische groepen en aardlekschakelaar) en licht betegelde toiletruimte met vrij hangend toilet en fontein. Vanuit de hal is de woonkamer toegankelijk. Aan de voorzijde is de zithoek gesitueerd en aan de achterzijde de eethoek. De woning is aan de achterzijde in 1997 3,10 meter uitgebouwd (binnenmaats). De uitbouw geeft een ruimtelijk gevoel en is voorzien van een aluminium schuifpui.
De keuken is in 2012 vernieuwd. Deze is voorzien van een eiland met een 4-pits gasfornuis met een aparte (5de) wokbrander en een afzuigkap. Verder een vaatwasser op werkhoogte, combi-magnetron, koelkast en vrieskast. De keuken is een heerlijke plek om de dag door te nemen.
De woonkamer en de uitbouw zijn voorzien van een eikenhouten vloer (in 2017 opnieuw geschuurd en gelakt); de keuken is voorzien van een praktische plavuizen vloer.

Garage
Binnendoor bereikbaar is de aangebouwde stenen garage met een verdiepingsvloer als bergzolder. Deze heeft een nokhoogte van circa 2 meter; een handige bergzolder dus! De garage is voorzien elektra, wateraansluiting en aansluitingen voor witgoed.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer. Badkamer voorzien van ligbad met whirlpool, douchecabine met mengkraan, wandcloset, vaste wastafel en designradiator.

Tweede verdieping: middels een vaste trap bereikbare voorzolder met c.v.-opstelling (Remeha Avanta, 2005, eigendom). Slaapkamer met een dakraam. Deze verdiepingsvloer is voorzien van een laminaatvloer. Voldoende bergruimte onder de kap.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is circa 12 meter diep en 8 meter breed. Een heerlijke tuin voor de zonliefhebber. De tuin is keurig onderhouden en voorzien van een prieel (2013) met voldoende stopcontacten. De schuttingen links en rechts zijn gezamenlijk met de buren in eigendom. De schutting met de betonnen onderrand is in 2014 vernieuwd.
Aan de voorzijde van het woonhuis een oprit voor het parkeren van één of twee auto's.

Verder
- De begane grond is geïsoleerd;
- De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing;
- Schilderwerk buiten is periodiek netjes onderhouden en bijgehouden: 2018.

Sterke punten
- Ruim woonhuis met een moderne keuken;
- Dicht bij uitvalswegen (A50 en A73), indien gewenst kunt u snel het dorp uit zijn;
- Kindvriendelijk en rustig gelegen;
- Het woonhuis is gelegen op circa 10 autominuten van Nijmegen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb ruim 6 jaar lang genoten op de Bunder 11, Beuningen Gld maar ik ben nu toe aan een nieuwe start in een andere stad. Het is een heerlijk ruim huis, de serre is een geweldige plek om lekker rustig te genieten, veel licht inval door de schuifpui. In de heerlijke tuin op het zuiden veel genoten met vrienden en familie!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1985

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

505 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

254 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Vloerisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's