Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een verrassende woning! Een woning waar meer ruimte in is dan men aan de voorzijde kan zien. Zo is de woonkamer ruim 10,5 meter diep en zijn er boven 4 slaapkamers. Ook in de tuin is een overkapping, waar men heerlijk beschut kan zitten, een zonneterras en een ruime garagebox met berging en kelder. Hierin vindt u niet alleen volop ruimte op uw spullen op te bergen en uw auto te stallen, ook hebben de huidige bewoners hierin een sauna gecreëerd. Tevens heeft de garagebox een eigen oprit aan de achterzijde.

De tussenwoning is gelegen in een rustige straat, op loopafstand van het centrum van Roden en dichtbij sportvoorzieningen. De woning is nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas. Aan de voorzijde is uitzicht op gemeente groen, gras en bomen en aan de achterzijde is geen directe inkijk.

Indeling:
Begane grond:
Ruime hal met nette toilet en fontein, meterkast en een kelder voor provisie. De gezellige woonkamer met open haard en lamelparket is ca. 35 m² groot. De erker aan de voorzijde zorgt voor extra sfeer en lichtinval. Open moderne keuken van ca. 10 m² met granieten aanrechtblad, afzuigkap, groot fornuis, vaatwasser en koelkast. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken met witgoedaansluitingen. Via de bijkeuken is de tuin te bereiken. De tuin heeft een overkapping aan de achterzijde van de woning, waar men heerlijk beschut kunt zitten. Ook vindt u hier de extra berging naast de bijkeuken. Door de diepte van de tuin (van ca. 13 meter) kunt u hier zomers volop genieten van de zon. Ook achterin de tuin is een ruim zonneterras. Tevens vindt u hier de berging met sauna en de garagebox met een eigen oprit vanuit de achterzijde.

1e Verdieping:
De eerste verdieping heeft drie slaapkamers van circa 10.5, 12, 7 m², waarvan de ouderslaapkamer een toegangsdeur heeft naar het balkon op de voorzijde. De badkamer is aan de voorzijde van het huis en is voorzien van een ligbad, hangtoilet, wastafel en douchecabine. Ook vindt u op deze verdieping de c.v. kast.

2e Verdieping:
Via een trap bereikt u de tweede verdieping met een zolderkamer en bergruimte.

Informatie:
- Bouwjaar 1965;
- CV-ketel Nefit 2009 (eigendom);
- Perceeloppervlak 269 m²;
- De garagebox is voorzien van een electrische deur;
- Onder de berging en sauna is een kelder van ca. 11m² aanwezig voor extra bergruimte;
- Krachtstroom aanwezig in de sauna;
- In 2017 is het pannendak geheel vernieuwd;
- Gemoedelijke woonomgeving op loopafstand van het centrum.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u komen bezichtigen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten u graag de woning zien.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1963

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

300 m³

Woonoppervlakte

118 m²

Perceeloppervlakte

269 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

78 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's