Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 274.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Schouwinksweg 46 te Hengelo

Op zoek naar een karakteristieke en gemoderniseerde, sfeervolle 2-onder-1-kapwoning met ruime garage, gelegen aan de rand van de gewilde wijk Tuindorp? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging van deze goed onderhouden woning, met veel wooncomfort op een fijne locatie!

Deze woning bezit een aantal unieke eigenschappen; zo heeft het een ruime lichte erker met glas-in-lood ramen, een fraaie uitbouw met leefkeuken in landelijke stijl, een moderne grote badkamer en een ruime, vrij gelegen achtertuin en garage. Bijkomende voordelen zijn dat er een winkelcentrum, het centrum van Hengelo en diverse uitvalswegen op korte afstand liggen. Laat u verassen door deze unieke woning!

Indeling:

Begane grond:
Hal, woonkamer, woonkeuken en bijkeuken.

Via de voordeur in de zijgevel kunt u het huis betreden. In de royale hal (met antracietkleurige vloertegels) vindt u de trapopgang, de meterkast, een deur naar de ruime kelder met stahoogte en de toegang naar de woonkamer en de woonkeuken.

Aan de voorzijde van het woonhuis bevindt zich de ruime woonkamer, die is voorzien van een prachtige, eiken-lamel-parketvloer en een erker met glas-in-lood ramen. De uitbouw, met daarin de landelijk ingerichte woonkeuken (2015), is aan de achterzijde van het woonhuis gelegen en heeft uitzicht op de tuin, die via kunststoffen, dubbele openslaande tuindeuren bereikbaar is.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 6 pits gaskooktoestel met oven (Smeg), stoomoven, vaatwasser, koelkast en kokend-waterkraan. De keuken is uitgevoerd in jasmijn kleurstelling met een zwart granieten aanrechtblad en antraciet kleurige vloertegels.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. In de bijkeuken is de CV-ketel geplaatst en tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasautomaat. Ook vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

1e verdieping:
Overloop, badkamer en twee slaapkamers.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. Zowel de overloop als de beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Daarnaast beschikken beide slaapkamers over vaste kastruimte. De witte paneeldeuren geven een karakteristiek beeld.

De ruime badkamer is voorzien van een kunststoffen draai-kiepvenster, twee wastafels met lades en een grote spiegel, een douche met regendouche, toilet, ligbad, spiegelkast en designradiator. Vanuit de badkamer is het dakterrasje bereikbaar.

2e verdieping:
Overloop en twee slaapkamers.

Via een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Via een overloop zijn twee slaapkamers te bereiken, die beiden zijn voorzien van een laminaatvloer en dakvensters.

3e verdieping:
Vliering.

Via een vlizotrap is de ruime bergzolder bereikbaar.

Tuin:
De onderhoudsvrije tuin met achterom is op het zonnige westen gelegen en voor de helft betegeld, de andere helft is voorzien van (kunst)gras. Aan de achterzijde van de tuin is de garage gelegen, die zowel aan de straatzijde te openen is, middels twee grote openslaande deuren en vanuit de tuin via een enkele loopdeur.

Bijzonderheden:
- Uitbouw aan achterzijde met een fraaie landelijke leefkeuken.
- Karakteristieke elementen zoals glas-in-lood ramen en paneeldeuren.
- Het binnenschilderwerk is in 2017 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
- Vrij gelegen tuin met garage van 26 m2.
- Ruime lichte erker aan de voorzijde .
- Aan rand van Tuindorp gelegen.
- De verwarming en warm water door middel van een cv combi-ketel (Nefit 2014, eigendom).
- Bouwjaar: 1935.
- Kavel oppervlakte: 188 m2.
- Inhoud: ca. 385 m3.
- Woonoppervlakte ca. 112 m2.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1934

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

444 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

188 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's