Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 495.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden en afgewerkte vrijstaande woning met een moderne keuken en badkamer, 3 slaapkamers en een ruimte met mantelzorgfunctie (garage/berging), gelegen aan de rand van Rijen. Deze vrijstaande woning is praktisch ingedeeld en heeft aan de achterzijde een prachtig uitzicht op de achtertuin en de daarachter gelegen landerijen. Op eigen terrein is er parkeergelegenheid voor minimaal 3 auto’s. Ook in de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

BOUWKWALITEIT
De woning is gebouwd in 1989 en is volledig geïsoleerd. De woning heeft een met pannen gedekt dak en overal zijn hardhouten kozijnen aanwezig welke zijn voorzien van dubbel glas. De woning wordt verwarmd en voorzien van warm water via een hoog-rendement cv-ketel (Intergas, 2004). Ook is er in de woonkamer en de master bedroom airconditioning aanwezig. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming als bijverwarming. In 2016 is de luxe inbouwkeuken geplaatst en is het toilet beneden vernieuwd. In 2018 is de badkamer vernieuwd.

Daarnaast is in 2016 de voormalige garage/berging uitgebouwd en is hier de ruimte met mantelzorgfunctie gecreëerd. De garage/berging is geheel in geïsoleerde spouw en geïsoleerde vloer en dak opgebouwd. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van de schuifpui welke is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijk kunststof. Tevens is er in dit bijgebouw vloerverwarming aanwezig en beschikt deze over een eigen hoog-rendement cv-ketel (Intergas, 2016). Het voorste gedeelte van de garage heeft een kanteldeur en is in gebruik als berging.

LIGGING EN OMGEVING
Deze riante vrijstaande woning is gelegen op korte afstand van de dorpskern van Rijen, hier is een grote diversiteit aan winkels te vinden waaronder Hema, Kruitvat, verschillende supermarkten en speciaalzaken, en een aantal horecagelegenheden. Ook is er in de directe omgeving van de woning een basisschool aanwezig. Rijen ligt tussen Breda, Tilburg en Oosterhout welke via de diverse uitvalswegen gemakkelijk en binnen ca. 15 minuten te bereiken zijn. Ook beschikt Rijen over een treinstation en is er een goede busverbinding met omliggende plaatsen.

INDELING

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

De L-vormige woonkamer is ca. 50 m² groot en heeft veel lichtinval door de grote raampartijen. Tevens is er in de woonkamer een houtkachel aanwezig welke zorgt voor een fijne sfeer. Aan de voorzijde van de woonkamer kunt u dan ook heerlijk bij de kachel zitten en aan de achterzijde is voldoende ruimte voor een grote eettafel waar u gezellig met vrienden en familie kunt dineren.

De moderne inbouwkeuken is in 2016 gezet en beschikt over een koelkast, combimagnetron, afzuigkap, Smeg elektrische oven voorzien van 5-pits gasfornuis, grote spoelbak met een kokend waterkraan en een vaatwasser (ca. 2.65 m x 4.00 m).

Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken waar zich de aansluitpunten ten behoeve van was apparatuur bevinden. Tevens is er in deze ruimte een provisiekast aanwezig en bevindt zich in een andere vaste kast de cv-ketel. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

De achtertuin beschikt over een groot gazon en een royaal terras. Ook is er in de achtertuin een overkapping aanwezig (ca. 5.00 m x 3.00 m), en een houten berging (ca. 3.00 m x 3.00 m). Deze houten berging is niet voorzien van elektra.

De mantelzorg woning beschikt over een slaapkamer (ca. 3.40 m x 3.00 m) en een minder valide badkamer welke is voorzien van een wastafelmeubel, douche en toilet (ca. 2.00 m x 3.00 m). Ook is er een ruime woonkamer met open keuken aanwezig (ca. 8.10 m x 3.00m). De mantelzorgwoning is uitgerust met een eigen c.v.-ketel (Intergas, 2016), groepenkast en CAI/data. In de woonkamer is vloerverwarming als hoofdverwarming aanwezig.

Aan de voorzijde van de voormalige garage bevindt zich de berging welke is voorzien van een kanteldeur. De berging is ca. 6 m² groot (ca. 2.10 m x 3.00 m) en voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste kast en luik met vlizotrap.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ca. 16 m² groot (ca. 4.00 m x 3.93 m).

Slaapkamer II bevindt zich ook aan de voorzijde van de woning en is ca. 17 m² groot (ca. 4.40 m x 3.93 m).

Slaapkamer III bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 22 m² groot (ca. 4.90 m x 4.53 m).

De luxe badkamer is in 2018 vernieuwd en beschikt over een dubbel wastafelmeubel, een wandcloset en een ruime stoom-douchecabine met regendouche.

De gehele eerste verdieping is voorzien van een keurige laminaatvloer en de badkamer is voorzien van een tegelvloer.

Tweede verdieping:
Ruime bergzolder op stahoogte, welke te bereiken is via een vlizotrap.

Bent u ook benieuwd geworden naar deze bijzondere woning? Kom dan gauw een keer kijken! Wij maken graag met u een afspraak om de woning te bezichtigen.

Bijzonderheden:
- Instapklare vrijstaande woning met een prachtig vrij uitzicht over de landerijen;
- Moderne keuken en badkamer;
- Bijgebouw welke geschikt is voor meerdere doeleinden.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1989

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

530 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

509 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Garage mogelijk

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Landelijk vrij uitzicht.

 

Inclusief vrij staande mantelzorgwoning met eigen voorzieningen.

 

Rustig gelegen in woonerf.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's