Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

€ 319.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Centraal gelegen drive-in herenhuis voorzien van alle wooncomfort!

Deze moderne eengezinswoning uit 2002 beschikt onder meer over een royale en lichte woonkamer, een grote inpandige garage, een vergrote badkamer, 3 slaapkamers en een ruime woonkeuken met toegang tot een riant terras op het zuiden. Op het terras is het heerlijk en vrij toeven met een onbelemmerd uitzicht over het groen van de Stadstuin. Er is parkeerruimte op eigen terrein. Dankzij de vele leefruimte biedt de woning alles om uw droomhuis te worden!

Ligging:
Kenmerkend voor deze kindvriendelijk wijk is het vele groen in het gedeelde park en de vele speel- en wandelmogelijkheden. In de buurt wonen veel jonge gezinnen. Op loopafstand zijn alle voorzieningen te vinden, zoals: een winkelcentrum; scholen; kinderdagverblijven; huisartsen; tandartsen en een sportaccommodatie.
Bovendien bereikt u binnen een paar minuten de snelweg A1 en bent u binnen tien minuten in het prachtige, historische stadscentrum van Amersfoort.

Indeling woning:

2e verdieping
Royale woonkamer (ca. 34 m²) voorzien van een moderne vloer van gevlinderd beton en veel ruimtelijke werking dankzij de vide, in combinatie met vele raampartijen en een onbelemmerd uitzicht over de polders.

1e verdieping
Overloop met toiletruimte en toegang tot de woonkeuken. De goed uitgeruste keuken (ca. 32 m²) is in een dubbele wandopstelling uitgevoerd in combinatie met een keukeneiland.
De openslaande terrasdeuren aan de achterzijde geven toegang tot het dakterras van ca. 20 m2 gelegen op het zuiden. De keuken en terras bieden een prachtig uitzicht over zowel de polder als de stadstuin.

Begane grond
Entree, ruime en diepe hal met trapopgang, meterkast, bergkast met daarin de CV-ketel (Remeha HR) en de WTW-installatie. Vanuit de hal toegang tot de inpandige garage (ca. 22 m2) en een royale slaapkamer (ca. 22 m2), voorzien van een Frans balkon.

Niveau -1
Overloop met toegang tot diverse verblijfsruimten.
Separaat toilet.
2 slaapkamers (ca. 9 m² en ca. 22 m²).
Inpandige wasruimte (ca. 11 m²) met wasmachine aansluiting en ruime bergingsmogelijkheden.
Vergrote badkamer (ca. 8 m²) met ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een heerlijk huis. We trokken de woning in, op min of meer op hetzelfde moment dat onze kinderen werden geboren. Het was prettig dat de kinderen in hun slaaplamer konden slapen en niet werden gestoord door bezoek dat we hadden. We hebben hele leuke avonden gehad met heel veel bzoek en onze kinderen sliepen ondertussne zonder er ook maar de minste last van te hebben. We waren heel vaak in de keuken en de eetkamertafel heeft heel wat gesprekken gehoord en van daaruit konden we of naar het terras, of naar de woonkamer. Heerlijk. Ook de ligging van het huis was voor ons erg prettig, een van ons werkte in Amsterdam en de snelweg was goed beriekbaar, maar ook vooronze vrije tijd was er genoeg te doen. We konden naar de stad met de fiets, maar we vonden het ook heerlijk om in de omgeving te renn, fietsen en skaten. Een aantal jaar geleden zijn we voor werk naar het buitenland verhuisd en we tot nu toe hebben we de woning nooit willen verkopen. Nu wordt het echter duidelijk dat we voorlopig niet meer terugkomen ... we kopen een huis waar we nu wonen. Als we in Nederland waren gebleven, dan zouden we hier zeker zijn blijen wonen.”

 

aan het woord

“We hebben hier met heel veel plezier gewoond: de kinderen konden met de fiets naar school, zelf vanuit school naar de buitenschoolse opvang, zelf naar vriendjes op de fiets, echt heerlijk. En voor mij was het heerlijk om vanuit huis zo de Eempolder in te lopen, richting de Eem, richting Hoogland-west: een fantastische omgeving om hard te lopen en te fietsen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2002

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

599 m³

Woonoppervlakte

168 m²

Perceeloppervlakte

81 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Erg veel licht in de woning.

 

Ideaal voor een praktijk aan huis.

 

Rustige en koele slaapkamers.

 

moderne vormgeving

 

Vrij uitzicht aan de voor- en achterkant: de zon zien ondergaan vanuit keuken of woonkamer is prachtig

 

Het huis staat in een mooie groene omgeving, in de vroege zomer is de dijk voor het huis bedekt met klaprozen

 

De grote eetkeuken is echt de kern van het huis, heel gezellig.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: