Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 165.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Centraal te midden van winkels, scholen en uitvalswegen ligt deze karakteristieke twee-onder-één-kap (klus)woning. Het is een woning waarbij de tijd heeft stil gestaan. Bij binnenkomst waan je je meteen terug in de tijd. Toch is dit zeker een woning waar de handige klusser met gouden handen een volwaardige en moderne woning van kan maken. Wat dat betreft zijn er voldoende mogelijkheden om dit uw "eigen" te maken. De woning heeft diverse pluspunten: de garage naast de woning, de grote hoeveelheid licht in de woning door de hoekligging en de karakteristieke uitstraling die ook binnen terug te vinden is.

De rustige kinderrijke buurt met parkeren voor de deur maakt dit een heerlijk plek om te wonen. Daarnaast zult u positief verrast worden door de ruimte die in de woning aanwezig is. Op zoek naar een woning waar u uw eigen stempel op kunt drukken om hier nog jaren heerlijk te kunnen wonen? Maak dan een afspraak voor bezichtiging. Wij laten u de mogelijkheden graag zien.

De indeling is als volgt.
Begane grond:
Entree, hal met meterkast (4 groepen) en trapopgang. Doorzonwoonkamer, eenvoudige dichte keuken met toegang tot de bijkeuken wat zorgt voor extra bergruimte. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot het plaatsje achter. De badkamer bevindt zich, zoals je dat vroeger veel zag, ook op de begane grond.

1e verdieping:
Overloop met berging en toegang tot 3 slaapkamers.

Vliering.

Deze woning ligt centraal in Wormerveer. Werkelijk alle dagelijkse voorzieningen zijn in een paar minuten te bereiken. Zelfs naar het NS station loop je in 10 of fiets je in 3 minuten! Autoforenzen rijden in dezelfde tijd op de A8 richting Amsterdam of A9 richting Haarlem.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 90m2;
- Inhoud 377m2;
- perceelgrootte 78m2 eigen grond;
- met garage;
- funderingsverbetering (buitenom) heeft plaatsgevonden in 1965. Monitoringsrapport paalfundering aanwezig.
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1910

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

377 m³

Woonoppervlakte

90 m²

Perceeloppervlakte

78 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

Gaskachels

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Plaats

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's