Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden doorzonwoning met 4 slaapkamers, nieuwe keuken (2015), grote stenen schuur, voor- en achtertuin, gelegen aan een brede groene laan in de oude dorpskern van De Meern.

In de directe omgeving tref je alle wenselijke voorzieningen zoals het winkelcentrum Winkelcentrum Mereveldplein op loopafstand, basisscholen en kinderdagverblijven, sportfaciliteiten, parken en groen, openbaar vervoer, uitvalswegen A12/A2/A27/A28 naar steden als Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.

De woning beschikt over een woon-/eetkamer met half open keuken (compleet en vernieuwd in 2015), vier slaapkamers, een badkamer en een dakkapel op de tweede verdieping.
Je komt te wonen in een groene, rustige en sociale woonomgeving. De Lichtenberglaan is een brede laan met ruim voldoende parkeergelegenheid.

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast en trapkast, toiletruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang naar het woongedeelte. De lichte “doorzon”woonkamer is voorzien van grote raampartijen welke zorgen voor optimale lichtinval. De wanden en plafond zijn deels afgewerkt door glad stuukwerk en op de vloer ligt een fraaie massief houten vloer. De sfeer in de woonkamer is compleet door de open haard.

Aan de achterzijde is de moderne, recentelijk nieuw geplaatste keuken gesitueerd. Het betreft een fraaie keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur, waaronder een gaskookplaat, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Via de overloop heb je toegang tot de drie slaapkamers en de geheel betegelde, lichte badkamer met douche, wastafelmeubel, tweede toilet en een radiator. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt door middel van licht schilderwerk en glasvezel behang en 1 van de slaapkamers heeft een inbouwkast.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Riante voorzolder met plek voor de CV combi ketel (Nefit, 2016). Op de tweede verdieping bevindt zich een vierde volwaardige slaapkamer voorzien van een ruime dakkapel en veel extra bergruimte achter de schotten. Deze sfeervol ingerichte slaapkamer is in 2017 gerealiseerd.

Tuin:
De achtertuin heeft een breedte van ca. 6 meter en een diepte van circa 9,5 meter. Hier tref je een royale stenen tuinschuur welke ook gelijk dient als je achterom. De schuur is voorzien van elektra en heeft een goed formaat van ca. 20 m2. De voortuin is gelegen op het zonnige zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1970
- Woonoppervlakte 112 m2;
- Inhoud 388 m3;
- Buitenschilderwerk 2017/2018;
- Moderne keuken (2015);
- 4 goede slaapkamers;
- Dakkapel tweede verdieping;
- Verwarming en warm water middels Nefit CV combi ketel (2016);
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

388 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's