Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

GOLFBEWEGING…GOLFBEWEGING…

Hij wist precies hoe hij het hebben wilde toen er gestart werd met de bouw van de architectuurwijk Kattenbroek; ontwerper Ashok Bhalotra wilde een opvallender, markanter, verrassender en gevarieerder beeld dan je tot dan toe zag bij nieuwbouwwijken. En, het is hem gelukt! Aan de hand van de hoofdthema’s “reizen en thuis zijn” en “de vier seizoenen” verrees vanaf 1990 een aangename nieuwe levendigheid in de stedenbouw bij Amersfoort waar deze moderne eengezinswoning een exponent van is.

De woning met zijn opvallend golvende uiterlijk is zowel van buiten als van binnen heerlijk licht. Die lichtheid komt zelfs extra tot z’n recht door het volledig vrije uitzicht dat je aan de voorkant hebt. Daar kijk je uit op het groene stadspark waar je heerlijk ontspannen kunt wandelen tijdens alle vier de seizoenen. Eigenlijk heb je er gewoon een uitgebreide voortuin bij. Eventueel is het mogelijk om de woning te voorzien van een opbouw.

De open woonkeuken aan de achterzijde is voorzien van inbouwapparatuur. Naast de keuken is een praktische bijkeuken met de wasmachineaansluiting, provisiekast en cv-opstelling. De Z-vormige living is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een uniek uitzicht over Park Schothorst en voldoende plek voor een sfeervolle zit- en eethoek.

De eerste verdieping bereik je via de vaste trap. Hier vind je de drie prima slaapkamers en een lichte badkamer met toilet, douche en vaste wastafel. Alle kamers hebben een fraai hoog plafond.

Ook buitenshuis is ‘ruimte’ het sleutelwoord. Niet alleen het fraaie park aan de overkant biedt dat maar er is bijvoorbeeld ook veel parkeerruimte in deze kindvriendelijke omgeving.

De voor- en achtertuin zijn grotendeels bestraat maar ook hier is ruimte voor omringend groen. In de diepe achtertuin staat een houten berging.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1991

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

315 m³

Woonoppervlakte

89 m²

Perceeloppervlakte

153 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's