Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 162.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Robert Stolzstraat 54 te Hengelo (O)

Op een zeer kindvriendelijke locatie in een autovrije straat in de wijk 'Hasseler Es' vinden we deze prima onderhouden en grotendeels gemoderniseerde TUSSENWONING met vier slaapkamers, voldoende parkeergelegenheid en een vrij gelegen zonnige achtertuin... Een echte eengezinswoning nabij het winkelcentrum, op- en afrit autobaan en diverse andere voorzieningen.

Indeling:
Hal met meterkast en garderobenis, toilet met fontein, woonkamer en keuken.

De royale tuingerichte living van circa 28 m² is voorzien van een laminaatvloer en geeft zicht op de achtergelegen tuin. Vanwege haar ligging op het zonnige oosten mag met recht worden gesproken over een zonnige living!

De keuken is voorzien van een modern L-vormig keukenblok in lichte kleurstelling met veel kast- en werkruimte. In het aanrechtblad verwerkt vinden we een enkele roestvrijstalen spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: elektra oven, vaatwasser, koelkast, 3-laden vriezer, 5-pits gaskookplaat en een RVS- afzuigkap. Erg makkelijk zijn de apothekerskast en diverse treklades met volop bergruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met een drietal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers meten respectievelijk 15, 11,5, 7,5 m². Een slaapkamer is voorzien van vaste kastruimte.

De badkamer is modern van uitvoering, uitgerust met een wastafel, ligbad met douchegelegenheid, hangend toilet en een designradiator. Tevens vinden we hier de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger.
Ventilatie geschiedt op mechanische wijze.

Tweede verdieping:
Overloop met bergruimte, stookruimte en een extra slaapkamer. De vierde slaapkamer meet een oppervlakte van circa 14 m² en is voorzien van vaste kastruimte en een wastafel.

Tuin:
De goed onderhouden tuin is in zijn geheel betegeld en is toegankelijk vanuit de woonkamer en via een eigen achterom. In de tuin een stenen berging voor het stallen van fietsen of opslaan van uw gereedschap.

Overige bijzonderheden:
De woning is gebouwd omstreeks 1977 en heeft een inhoud van ongeveer 388 m³. De kaveloppervlakte bedraagt 135 m² en het woonoppervlakte 113 m². Centrale verwarming en warm water geschieden middels een Nefit Turbo Ecomline HRC combiketel uit 1998 (eigendom). De woning ligt in een uitnodigende en kindvriendelijke wijk dichtbij voorzieningen zoals winkels, scholen, wijkcentrum, bibliotheek, sporthal en verbindingen tot de snelweg.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1977

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

386 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

135 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

85 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Zonnige tuin

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's