Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 198.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Petuniastraat 42 te Enschede

In de wijk Stokhorst, aan een rustige en kindvriendelijke straat is deze modern afgewerkte en goed onderhouden TUSSENWONING met GARAGE en eigen PARKEERPLAATS gelegen. Wilt u rustig en betaalbaar wonen, in een instapklare royale EENGEZINSWONING met alle wijkvoorzieningen zoals scholen, winkels en speelplaatsen in de directe nabijheid? Pak dan snel deze unieke en betaalbare kans!

Indeling
Begane grond:
Voorportaal met garderoberuimte en meterkast, woonkamer, keuken, hal met toilet en trapopgang naar de eerste verdieping.

Als we praten over de woonkamer mogen we met recht spreken van een comfortabele living. Met een oppervlakte van 25 m² en vloerverwarming onder de plavuizen vloer heeft u voldoende mogelijkheden om een royale en aangename zithoek te creëren. Het uitzicht aan de voorzijde is op openbaar groen en een voetpad.

In de huidige opstelling met eethoek meet het keukendeel een oppervlakte van 11 m². Volop ruimte dus voor het plaatsen van een royale eettafel. Een schuifpui in de achtergevel zorgt ervoor dat u zowel in het voor- als najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

In de keuken zelf is een moderne L-vormige inbouwkeuken geplaatst, voorzien van duropal werkblad waarin verwerkt een enkele rvs spoelbak. De navolgende inbouwapparatuur is aanwezig: 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, koelkast, combimagnetronoven en een vaatwasser. De warmwatervoorziening geschiedt middels een elektrische boiler (eigendom).

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers (waarvan één momenteel in gebruik is als kantoorruimte), overloopkast en de badkamer. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 12,5, 11 en bijna 6 m².

De badkamer is courant en netjes qua uitstraling en recent nog gemoderniseerd (2016). Het geheel is volledig betegeld in courante kleurstelling en heeft de beschikking over douchegelegenheid, designradiator en een wastafelmeubel met daaromheen vaste kastruimte. Ventilatie kan zowel op natuurlijke (via een openslaand raam) als mechanische wijze!

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar met een extra slaapkamer. Een royale verdieping die naast een extra kamer voorziet in de aansluiting voor de wasmachine (achter het knieschot) en de opstelplaats voor de Cv-ketel. Daarnaast is er nog volop bergruimte. De zolderverdieping is keurig afgewerkt en beschikt aan de achterzijde in het dak over een royaal dakvenster.

Tuin, garage en parkeerplaats:
De tuin is gesitueerd op het zuidwesten en onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en kleine borders met beplanting. Via de achterzijde van de tuin is er toegang tot de garage met de daarvoor gelegen eigen parkeerplaats. De garage meet een oppervlakte van 19 m² (5,67 lang x 3,37 breed). Naast elektra aansluitpunten heeft u hier ook de beschikking over een elektrisch bedienbare garagedeur.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1973, de perceeloppervlakte bedraagt 137 m² en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 346 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Tzerra HR Cv-ketel van het bouwjaar 2012 (eigendom) en een elektrische boiler in de keuken (eigendom). De woning is prima onderhouden, is gelegen op een gewilde locatie en de gehele begane grond vloer is voorzien van gasgestookte vloerverwarming. Het woonhuis is op de begane grond voorzien van HR++ beglazing, op de verdiepingen is dubbel glas geplaatst.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

346 m³

Woonoppervlakte

98 m²

Perceeloppervlakte

137 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

71 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's