Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In de sfeervolle en geliefde woonwijk 'De Steen', die bekend staat om zijn fraaie architectuur en vriendelijke bouwstijlen, bieden wij u deze uitstekend afgewerkte EENGEZINSWONING aan die woonklaar te noemen is. De woning heeft een uitstekende ligging aan brede groenstrook met fietsroute, is autovrij en dichtbij de winkels, NS-station en uitvalswegen. Voor de starter op de Houtense woningmarkt dé kans om een mooie en complete woning te bemachtigen!

De indeling is zeer comfortabel, zo beschikt deze woning over een tuingerichte en brede woonkamer met royale achtertuin, een moderne in december 2016 vernieuwde keuken voorzien van inbouwapparatuur, drie slaapkamers waarvan één met dakkapel én een vaste trap naar de zolderverdieping. Door het plaatsen van deze vaste trap heeft de woning de beschikking gekregen over een speelse zolderverdieping die geschikt is voor slaap-, werk- of logeerkamer.

Het sanitair is zeer netjes te noemen. Zo treft u op de begane grond een keurige toiletruimte aan met fonteintje en is de badkamer eveneens recent vernieuwd. Hier treft u de ruime inloopdouche aan, het moderne wandcloset en de wasapparatuur. Wilt u de wasapparatuur naar de zolder verplaatsen dan is dit eenvoudig uit te voeren. Het plaatsen van een ligbad in deze badkamer behoort hierdoor eveneens tot de mogelijkheden. Er is voldoende lichtinval door de aanwezigheid van het dakraam.

Zeer fraai bij deze woningen zijn de raampartijen tot op de begane grond. Hierdoor heb je een mooie blik naar buiten en worden de voortuin en achtertuin een verlengstuk van de ruimte waarin je je begeeft!

Zeer gunstig gelegen ten opzichte van Castellum, hier bevinden zich winkels en het NS treinstation. Ook scholen, opvang en uitvalswegen zijn op korte afstand van de woning gelegen.

INDELING:
Begane grond: voortuin die recent is voorzien van nieuw straatwerk, hier heb je de beschikking over een heerlijk terras waar je kunt genieten van de avondzon.

Entree/hal met garderobe, toiletruimte met closet en fontein, meterkast met glasvezelaansluiting en stadsverwarming, toegang tot de tuingerichte en lichte woonkamer met trapkast en tuindeur naar keurig aangelegde en grote achtertuin met ruime houten berging en een achterom.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de in december 2016 vernieuwde keuken in lichte kleurstelling met de volgende Bosch inbouwapparatuur: inductiekookplaat, combi-oven, vaatwasmachine, recirculatie afzuigschouw en pannenlades. In het separaat geplaatste apparatenblok bevindt zich de koel- en vriescombinatie en extra kastruimte. De begane grond vloer is afgewerkt met een keurige en lichte laminaatvloer.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de 3 kamers. De hoofdslaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakkapel, de overige kamers zijn uitgerust met dakramen. De badkamer is modern betegeld en uitgerust met een inloopdouche, wandcloset, dakvenster, radiator, wastafelmeubel en de opstelplaats voor de wasmachine en droger. Deze zijn eenvoudig te verplaatsen naar de zolderverdieping. Het plaatsen van een dakkapel aan de achterzijde behoort tot de mogelijkheden.

Tweede verdieping: Vaste trap naar de tweede verdieping waar een leuke zolderkamer is ontstaan die te gebruiken is als zolder maar ook te gebruiken is als study, logeerkamer of werkplek. Extra bergruimte aanwezig achter knieschotten. Het plaatsen van een dakkapel behoort tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden:
-Sfeervolle woonwijk met karakteristieke uitstraling.
-Gelegen aan autoluwe woonstraat;
-Keuken vernieuwd december 2016;
-Badkamer vernieuwd april 2015;
-Zolderverbouwing en plaatsing vaste trap mei 2018;
-Fraaie raamkozijnen tot vloer;
-Uitstekende afwerking;
-Zonnige en diepe tuin;
-3 kamers op eerste verdieping;
-Dakkapel aan voorzijde;
-Dakkapel achterzijde mogelijk;
-Verwarming en warm water via stadsverwarming;
-Op loopafstand van winkelcentrum Castellum en NS-station;
-Exact gemeten;
-Bekijk de 360 gradenfoto’s of plattegronden voor de indeling.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

325 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

141 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's